| navarre a întrebat:

Uitati oameni buni pe cine consideram,, noi "ca fiind legatura dintre om si Divinitate! Urmariti si clipul pentru a fi mai convinsi! Bataie cu INJURATURI si cozi de matura!
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/s-au-batut-popi i-372002.html
este exemplu de urmat? exemplu de moralitate?

8 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Păcat de mătură.

| luiza a răspuns:

Vai si amar! Era o zicala mai de mult care se mai potriveste inca"Sa faci ce zice popa nu ce face popa!"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ma chiar asa.mai bine ne inchinam tie preasfinte navarre? sau lu becalli? sau sfantului ban? dar de ce nu lu maical jeacson? sau lui osama bin laden? da ala dea murit deunazi si se prefaceau ca-l plange tot neamul de la, maimuta incoace? si natura i-a facut semnatura pe muntele natal? fii serios ma fratica.ce exemplu ai dat tu si altii.de fapt aveti dreptate; numai bun de aratat cu degetul.dar nu sunt singurii.

| DrunkenRat a răspuns:

Preotii sunt si ei oameni, si cu cat mai mult isi neaga aceasta slabiciune, cu atat mai mult ii cad prada. Eu, personal, nu am incredere deplina in oameni, nu toti preotii sunt asa, dar prefer sa-mi practic religia singura.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Navarre? dai exemple de urmat.de moralitate. vrei sa mai scriu odata? MORALITATE nu cine are fir direct cu Dumnezeu sau allah sau budha. exemplu de moralitate.toti cei pomeniti de mine sunt oameni MORALI tu la fel, eu la fel.a inceput sa mi se rupa ma baiete de atat desteptaciune in a judeca pe altii si a arata cu degetul.aia e problema ta.ia te uita cine ne invata.chiar asa.ia te uita cibe critica.tot asa.nu mai freca capra in gura.eu stiu sa scriu tu stii ceti? dar printre randuri stii? daca nu stii invata si fii atent la ceia ce NU spune omul, nu la ceia ce spune fiindca aceia e ce vrea el sa creada ceilalti dupa cum spune un animal de pe aici.ai pus si tu monopol pe intelepciune si desteptaciune mancate-ar maicata de odor.desteptule.ai venit ca atatia prosti cu; crede si nu cerceta.m-ai dezamagit complet.