Si e si singura bioenergoterapeuta care are contract cu un spital alopat din Romania si unde la ea la usa stau zilnic zeci de persoane la spital.
Eu cred ca se foloseste de efectul placebo si multa reclama mincinoasa, as crede daca as vedea cu ochii mei, de ce nu merge la toate spitalele din Romania? de ce costa sa mergi la ea? iisus lua banii pe vindecari? insati iisus spunea ca vor fi multi falsi vindecatori, mesia care se vor da drept el, nici macar biblic asa ceva nu are sutinere pur simplu sunt minciuni, din 1000 de cazuri se promoveaza unul cum in ro se poate aranja totul pe banii se falsicifica actele si gata minune, nu crezi in dumnezeu ca sa te ajute, nu asa e credinta asta e cersetatorie, credinta e cand crezi fara asa zis vrajitoare vindecatoare, ferice de cei care nu au vazut dar cred ca a lor este imparatia domnului, inclusiv in vt erau vrajitoare de astea care se ocupa cu asa ceva, biserica si ea este impotriva la asa ceva si biblia
"Ce parere aveti despre acest subiect?"
1) Paranormalul se numea PANA acum 30 de ani SPIRITISM si era zona de lucru si influenta a SATANEI, adica a satanismului.
2) Daca vindeca pe cineva acea femeie o face in SPIRITUL SATANEI si sub influenata acestuia.
3) Acea femeie NU ARE NICI O PUTERE de sus ci de aici de jos unde isi are casa acum DRACUL (satana).
Tu crezi rau ceea ce crezi, vezi sa nu cazi sub influenta Dracului doar privind la acele amagiri nu si facand reclama ACESTUIA (satanei).
Vezi ca stirile indobitocesc oameni. Zeul evreilor nu are nicio legatura cu puterile oculte. Crestinismul a fost folosit tocmai pentru a distruge ocultismul antic. Nu este mare inginerie sa vindeci oameni atat timp cat stapanesti manipularea energiei. Prin China sau India se practica terapie energetica.
Aberatii sunt tot ceea ce zici.Saracii bolnavi au fost vindecati si duc o viata in sfarsit mai buna,mai fericita dupa ani intregi de suferinta si vine un indoctrinat ca tine si le spune de satana,ca auzi satana i-a vindecat,ce prostie, vindecarea vine numai de la Dumnezeu, satana nici nu vrea sa iti fie bine si sa te vindeci, in plus femeia aia face bine nu rau iar cand vezi ce emotionati sunt copii care au inceput sa mearga din nou sau sa duca o viata frumiada dupa atata suferinta numai la satana nu te gandesti si chiar nu usi are rostul, vine un indoctrinat ca tine si tukbyra pacea oamenilor ce abia si-au gasit-o.Numai satana aveti in cao, sunteti spalati rau pe creier.
Poate sa aiba puteri, dar nu de la Dumnezeu.Azi oamenii nu mai primesc puterea de a vindeca. Matei7:21-23