Sunt crestina si am viciile mele pe care nu le neg, nu le ascund si nu le regret.Nu sunt mincinoasa nici iporita nici ignoranta poate falsa uneori dar na..sunt om...
Perfectiunea nu exista in oameni si Dumnezeu stie asta.Cu toate ca gresesc imi fac datoria de om cat pot si caut sa nu traiesc degeaba.
Generalizezi aiurea si spui lucruri din revolta cu scopul de a rani.
Realitatea te contrazice numai ca tu nu vrei sa vezi asta.
Crestinii ce scop au sa stiu si eu? eu vad ca scopul lor e sa faca cat mai multe pacate,sa fie mincinosii,ipocriti,falsi,ignoranti,satanisti monderni nu cred in viata de apoi il au pe satana ca simbol scopul lor e sa inteleaga biblia lui levi in fine,
ateii,agnostici nu au nici un scop final cum nu are nimeni,cu toti traim de pe o zi pe alta muncim ca sa traim,mai bem o bere, un gratar, facem sex, scopul meu e sa am tot ce imi doresc in viata si cred ca asta e scopul tuturor ca nimeni nu a venit de dincolo sa stie ce e acolo, asa ca ne traim viata asa cum este ea
Am mai multe, dar cel mai mare este sa aflu adevarul, cunoasterea. Sa fiu omiscient. Asta vreau.
Si noi o traim. De exemplu noi crestinii avem pacate multe da pe parcusul vietii facem si lucruri placute lui Dumnezeu de asta am fost trimisi noi pe Pamant daca.Si daca nu stii ce e aia mantuire te rog sa te mai gandesti...
Mmmm sincer este un cult care se bazeaza pe biblia lui LaVey si cumva se opune sinelui si a egoismului.
Numai ateii beau bere, merg la gratar, fac sex? ai vazut tu de 1 Mai numai atei iesiti la gratar? Ai vazut tu numai atei cu copii? Ai vazut tu numai atei iesiti la o terasa sa bea o bere? Eu cred ca nu. Dupa tine lumea se invarte numai in jurul vostru.Voi sunte-ti independenti pentru. ca asa ati invatat voi
Daca tu ai ca scop in viata mantuirea, deci absolvirea de pedeapsa divina prin iertarea pacatelor, inseamna ca pleci de la premiza ca esti INCAPABIL de a trai fara sa pacatuiesti, desi esti CONSTIET ca pacatuiesti.Crezi ca antiteza celor doua notiuni te califica drept Om(cu O)?
Da ai dreptate.Dar nu ai cum sa traiesti fara sa pacatuiesti chiar de aceea noi trebuie ca la un moment dat sa pocaim pentru aceste pacate.DA(pentru acea intrebare)
Stii chiar iti multumesc.Dar si tie o sa ti trebuiasca mult succes.
Daca iti zic de Hristos si a 2-a venire a lui pe Pamant te bag in ceata nu?
Daca cunosti ce repreznta "pacat"in fata lui D-zeu, si nu te poti abtine, fie nu esti Om(cu O), fie cel care a gresit a fost insusi D-zeu care a creat omul imperfect(fara vointa) din start(cu sau fara bunastiinta).
Ati tacut cand ati auzit de a 2-a venire a lui Hristos... De ce nu va mai bate-ti cu pumnul in piept cand auziti de Hristos?
Stii suntem vulnerabili la pacate? Din cauza lui Adam si Eva
Am spus eu ca numai ateii, citeste din nou raspunsul meu, am spus ca cu toti face chestile alea
Inseamna ca sacrificiul lui Iisus a fost fara efect, deci D-zeu a apreciat gresit gestul facut, cu alte cuvinte nu si-a cunoscut bine creatia.
Nu.Daca erai atent la tot ce priveste Patimile, Rastignirea si Invierea lui Hristos vedeai ca prin sacrificiul Lui el a coborat in iad si a inviat pe toti cei ce erau acolo adica i-a dus la mantuire.
Nu acesta a fost singurul scop, intrucat in acest caz, judecata divina ar fi fost gresita.Omul judeca astfel:daca D-zeu atunci cand constata ca majoritatea gresim, isi trimite Fiul sa ne scape din Iad, pot gresi in continuare intrucat va proceda asa si in viitor, iar daca ne ameninta ca nu o va mai face, zice numai ca sa ne sperie.
Ma "bat eu cu pumnul in piept" cand aud de "cristi". Ce te faci tu daca vine Odin inaintea lu' cristi al tau?
Cand eram mica si eu credeam in Mos Craciun, dar daca eu credeam nu insemna ca el si exista.Asa si tu.Ai crezi ca ai dreptate dar doar pentru ca tu crezi asta nu inseamna ca asa este.Cand afirmi ceva ai nevoie de argumente care sa-ti sustina afirmatia