Sunt crestina si am viciile mele pe care nu le neg, nu le ascund si nu le regret.Nu sunt mincinoasa nici iporita nici ignoranta poate falsa uneori dar na..sunt om...
Perfectiunea nu exista in oameni si Dumnezeu stie asta.Cu toate ca gresesc imi fac datoria de om cat pot si caut sa nu traiesc degeaba.
Generalizezi aiurea si spui lucruri din revolta cu scopul de a rani.
Realitatea te contrazice numai ca tu nu vrei sa vezi asta.
Si acum crezi in doamne doamne, dar nu inseamna ca si el exista.Simplu.
Pai nu avenit nimeni din rai ca acolo este de 100% mai bine decat aici asta cred ca este explicatia alta nu exista. Atunci de ce ni se arata Dumnezeu prin multe feluri de ce sa nu credem in el?
Stiam ca se va gasi cineva care sa zica asta :-).
E vorba de credinta si n-am decat sa cred pana la proba contrarie.Nu mi se pare ceva atat de cretin sau aiurea sa traiesti cu niste principii bazate pe valori morale serios :-)
Cine ii odin? Si numele este Hristos vrei sa mi se facva mi-e frica de odin asta? Credinta mea in Hristos e mult mia puternica decat odin asta.
Si unde scrie ca va veni odin asta inaintea lui Hristos. Odin asta a existat? Hristos a existat si va biruii din nou pe cei din iad.
Scopul meu în viață (unul dintre ele) este ca cei de teapa ta să nu mai latre aiurea prin sat, crezând că sunt în Nirvana. De ce latri, dacă nu ai nimic de spus? Te consideri creștin? Ce glumă bună Un adevărat creștin nu are atitudinea de care dai tu dovadă aici! Habar n-ai pe ce lume trăiești!
A deci vrei sa fiu dur da? In primul rand:Eu nu cred in "zei" Dumnezeu nu este un zeu. Dumnezeu a fost o persoana prin Iisus Hristos.Si ca sa stii fraiere tu faci mare hula cand vorbesti urat despre moaste.Noi nu le pupam cum crezi tu, ne rugam la acele osemite sfintite ceea ce tu faci...sa nu mai zic la ce...
Hai ma raspunde...ce te-ai dus sa mai tai o marmota sa o duci ofranda la satana? Uite daca imi zici concred cine este ODIN iti promit ca nu iti mai zic nimic decat daca te iei de crestinism! Cine e odin raspuns clar si concis asa cum iti zic eu tie ca Dumnezeu este Cel care a creeat lumea pe care o stii tu.Stii cine este satana asta? Satana vrea ca sa fie ca Dumnezeu el mereu incearca sa-L copieze pe Dumnezeu de aceea Dumnezeu este desavarsit in fata la toata faptura vazuta si nevazuta.Astept un raspuns cine este odin si la ce e bun el.
DeProfundis99 întreabă: