| Sarai a întrebat:

Un prieten mi-a povestit cum a luat legatura cu un spirit, dupa ce a citit o carte despre spiritism si dupa multe incercari.Chiar se poate face acest lucru?

21 răspunsuri:
| Popa_Alina_1990_buSv a răspuns:

Pai, poate a zis asta ca sa se dea un pic mare. Se poate face, in orice caz, nu sunt sigura ca el chiar a facur asta.

| sublime89 a răspuns:

Nu se poate.

| anonimg a răspuns:

Da, se poate lucrul acesta. Dar daca face aceasta in curand va ajunge sa fie stapanit de demoni. Si nu stiu daca mai poate fi salvat.
Duhulk sfant al lui Dumnezeu nu vine neinvitat in viata omului; dar spiritele rele intra cu bocancii -si greu mai pot fi dati afara. Numai cu interventia deosebita al lui Dumnezeu. Sa nu se joace cu vrajmasul nostru si al lui Dumnezeu.

| ErrorFound a răspuns:

Depinde de credintele fiecaruia. smug

| Crâstoşelul a răspuns:

Poti lua legatua cu monstru cu sarmalele

| Mămăligă59 a răspuns (pentru sublime89):

Sau poate ca tu doar refuzi sa crezi.

| sublime89 a răspuns (pentru Mămăligă59):

Sau poate ca tu iti doresti prea mult sa crezi.

| Mămăligă59 a răspuns (pentru sublime89):

Credinta mea nu e oarba, si nu vine dintr-o lipsa de a crede in ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cum nu? on pretenas de-al meu lua legatura cu spirtul prin paine. punea o felie de paine pe un pahar gol si turna spirt.acesta trecea prin paine si erea alb ca ramanea colorantul albastru in paine. dupa ce termina cu spiritul il beea.si lua legatura cu spirtul.waw.wwwaawww.era incredibil.

| zurick a răspuns:

Eu nu cred asa ceva.

| Sarai explică (pentru anonim_4396):

Si marmota invelea ciocolata in staniol?

| MechanicalT a răspuns:

Lumea se "avanta" in ocultism fara sa stie despre ce este vorba...intreaba un maestru si iti va da raspunsul, crezi ca cineva de aici chiar stie despre ce vorbeste? De ce sa ne luam dupa spusele unor copii?

| Sarai explică (pentru MechanicalT):

Ai dreptate.dar chiar as vrea sa stiu raspunsul la intrebarea asta.

| Mihai_Vlad_1998 a răspuns:

Ei eu cred. Odata ce exista rugaciuni sa vb cu Dumnezeu exista si ritualuri in care vorbesti cu Demonii sau Stana.Eu am vazut o femei poseadat la Biserica si parintele a tinut 2 ore de exorcizare iar femeia nu a patit nimic si a scapat de demonul care o poseda. Poate fi foarte periculos acest lucru daca nu ai prieteni care sa te duca la Biserica iar cel care face aceste ritualuri poate fi posedat, poate fi ranit grav, odata ce e posedat isi schimba vocea si nu mai este el este acel spirit sau demon care il controleaza. Posedatul poate sa faca si crime.Ai grija.Informeazate despre el, urmarestel spune-i ca vrei sa petrreci mai mult timp cu el si vei afla singura.Eu cred si in Dumnezeu si in Stana jumatate si jumatatehappy. Poarta o cruce sifintita la tine mereu daca stai in apropierea lui.Ai grija nu e de joaca cu chestiile astea daca nu stie cum sa controleze demonii pe care ia invocat s-ar putea sa al conduca si sa le faca rau prietenilor din jurul sau.

| MechanicalT a răspuns (pentru Sarai):

Si daca ti-as spune, cum verifici?

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut

Biblia vorbeşte despre fiinţe spirituale rele care nu ne vor binele. Spiritismul este o momeală pe care o folosesc aceste spirite pentru ai manipula pe cei neprevăzători.

Vezi aici mai multe despre acest subiect: http://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/1102005140

Cele bune!

| Sarai explică (pentru MechanicalT):

Depinde de ce mi-ai spune.

| Sarai explică (pentru Mihai_Vlad_1998):

Merci pentru sfat, dar nu cred in cruci sfintite sau in alte chestii de genu`. Oricum, prietenul meu e in regula, sunt doar curioasa sa aflu daca a spus adevarul sau daca a mintit.

| MechanicalT a răspuns (pentru Sarai):

Cei care au facut acele Ritualuri, Dansuri sau orice metoda de genul acesta, poate si insirarea unor simboluri sau cuvinte, au vrut sa transmita un mesaj prin acel lucru. Totul este probabil facut matematic.
Nu consider spiritismul ca pe un "telefon" cu o entiate care a fost om.Cel mai probabil acel ritual transmite ceva celui care il poate deslusii, dar unii nu stiu ce vor cand incep sa faca asta, si ajung la un nivel de ratiune mult inferior decat cel cu care au inceput practicarea.
-Este doar opinia mea, spiritismul exista doar ca o forma de transmitere codificata a unor informatii, poate chiar si materiale, cine stie?-

| danay72 a răspuns:

Multi practica spiritismul dar nu stiu riscul la care se expun, pentru ca pot intra in legatur a directa cu demonii. Deuteronom18:10-12

| milan9 a răspuns:

Din faptul că Demonul este "Tatăl minciunii", rezultă că nu există "onoare" şi siguranţă pentru respectarea vreunui "angajament". Te-ai uitat într-adevăr prea mult la filme sau, te-ai lăsat prea mult influenţat de "credinţa" într-o seriozitate şi o fidelitate pe care "măcelarul" ar putea-o acorda "mieilor" (ca şi când un astfel de parteneriat ar fi posibil! ) sau celor care îşi spun "satanişti" (deşi nu sunt altceva decât oameni, prin definiţie vulnerabili).

Un astfel de parteneriat, nu este posibil, din cauza premisei iniţiale, motivului principal pentru care demonii urmăresc şi obţin îndepărtarea şi fracturarea totală a oamenilor de Dumnezeu, acela de a fi siguri că nici oamenii nu vor ajunge la ceea ce ei deja au pierdut: mântuirea.

Ei sunt cei care au renunţat deja la mântuire, la fraternitatea în pace şi fericire veşnică, împlinirea dătătoare de fericire şi linişte interioară… apropierea şi "prietenia" cu Izvorul vieţii, frumuseţii, diversităţii vieţii şi a naturii, libertăţii, spaţiului şi a veşniciei… Mare pierdere pentru ei, nu? Pentru care caută o răzbunare pe măsură… Iar cea mai la indemana este cea asupra oamenilor, risipirea posibilitii lor de mantuire a sufletelor.