Eu zic să te uiţi la War of the Worlds. Subiectul e aproximativ acelaşi cu relatarea ta de mai sus.
Nu cred ca exista extraterestri(dupa parerea mea extraterestri au fost creati de catre marea arta cinematografica-la fel ca vampirii, varcolacii...si alte specimene)iar oamenii incep sa creada cam in tot ce este prezentat la tv!(+nu exista argumente, documentare, DOVEZI CLARE (pe care sa se bazeze aceste argumente, documentare) care sa ne confirme existenta extraterestrilor!
Daca consider ca exista ''viata'' in spatiu?
Desigur ca exista-dar cel mai probabil este mult prea neevoluata-bacterii, procariote si eucariote...nimic mai mult, mai evoluat...
Asta am uitat sa specific mda, chiar daca cred ca e viata in spatiu cu siguranta nu cred ca-s omuleti verzi sau alte prostii. dracu stie poate arata chiar ca noi nu avem de unde sti. si niici daca vom stii vreodata, in viata noastra
Mai,nu stiu ce sa zic.Consider ca oamenii n-ar mai trebui sa-și puna astfel de întrebari-daca cunosti mai putine, esti mai fericit.Niciodata nu ni se va spune adevarul, pentru ca ar fi niste consecinte dezastruoase:imagineaza-ti, oamenii normali(ca mine si ca tine)sa stie despre existnta altor fiinte.Ar fi o tragedie, s-ar instala panica, lumea n-ar mai crede in nimic...
Oricum, e o chestie foarte interesanta, și-mi pare rău ca îți raspund prea puțini ultilizatori TPU la întrebarea asta...
Si mie, daca punea o poza cu una cu silicoane si intrebam daca le plaece, erau vreo 100 de raspunsuri in primele 5 min, asta e lumea
DeProfundis99 întreabă: