Adica? crezi ca o sa ma pun in genunchi in fata unui medic pentru a ma salva de la moarte, si sa ma rog lui pentru a-mi salva viata.
Eu unul nu. Nu mi-e frica de moarte, o astept pentru ca stiu ca atunci ca v-oi murii, o sa scap de multa prostie care este in lumea asta si o sa vina o noua viata, deci n-am dc sa ma tem, si chiar daca nu vine o noua viata, o sa mor, si atat. Punct.
Deci, ca s-o scurtam, o sa ma rog lui Dumnezeu in continuare, dar asta nu inseamna ca nu o sa incerc sa ma salvez. Dc? Dumnezeu ne-a dat corpul sa avem grija de el, deci daca pot face ceva sa-l salvez fac, dar nu sa ma rog altcuiva decat lui Dumnezeu si lui Iisus Hristos.
Eu nu a-si face nici una nici alta, m-asi distra asa cum nu am facut-o toata viata daca a-si sti ca urmeaza sa mor.
Nu mi-ar placea sa fiu o leguma prin spitale.
Bine spus. Si mai vezi oameni dupa operati dificile ca fac mi de rugaciuni si matanii multumindu-le prietenilor imaginari in loc sa spuna un simplu si sincer "multumesc" doctorului care si-a dat toata silinta pentru a-i ajuta.
@Soimos
Sau adevaratul mantuitor la care te adresezi este totusi societatea dezvoltata moderna si mantuitoare, care iti pune la dispozitie un spital modern dotat cu aparatura moderna si medicii neurochirurgi super-calificati si medicamente de ultima ora?
@PisicMic
Din cite stiu eu din venitul meu dau societatii cam asa :Impozit 16%,CAS (sa am pensie ) CSS (sanatate),Somaj etc,Pai mai copile de unde are societatea bani sa intretina scolile? Dar armata cu ce o doteaza si o hraneste? stai ca mai sunt si facultati de medicina de stat? dar sa construiasca spitale? dar sosele,dispensare,policlinici,sanatorii de recuperare,dar,dar,dar. Stramosii mei au platit si socoietatea a evoluat prin jertfa lor,eu platesc,deci trebuie sa beneficiez NECONDITIONAT EU SUNT CONTRIBUABILUL, care este problema ta? Societatea nu face favoruri, fara banii nostri facea un c,,,,,,.
Auzi frate ce zice si d,,,,,,, asta "societatea mintuitor " ba p,,,,,,,, mintuitor pe banii nostri.Du-te nene la psihologul scolii poate ai sanse sa stai internat pe banii contribuabililor
Tu nu esti in masura sa verifici religiozitatea cuiva.Satanistii nu au nimic de-a face cu credinta.Sau au?
Cum ai putea şti cu siguranţă că eşti mântuit? Citeşte 1 Ioan 5:11-13: "Şi mărturisirea este aceasta: Dumnezeu ne-a dat viaţa veşnică, şi această viaţă este în Fiul Său. Cine are pe Fiul, are viaţa; cine n-are pe Fiul lui Dumnezeu, n-are viaţa. V-am scris aceste lucruri ca să ştiţi că voi, care credeţi în Numele Fiului lui Dumnezeu, aveţi viaţa veşnică". Cine este acela care Îl are pe Fiul? Toţi aceia care au crezut în El şi L-au acceptat în inima lor (Ioan 1:12). Dacă Îl ai pe Iisus, ai viaţa. Viaţa veşnică. Nu viaţa temporară, ci viaţa veşnică.
Majoritatea crestinilor spun ca se vor ruga, as vrea sa vad daca ar fi cu adevarat in situatia de a avea o tumoare isi vor tine atat de tare credinta in dumnezeu fara a da la Sfantul Doctor.
Iisus a zis o vorba frumoasa pe cand se ruga, in noaptea in care a fost prins: "Tata, daca voiesti sa indepartezi paharul acesta de la Mine, iar daca nu faca-se voia Ta". Acum m-as ruga si la Dumnezeu si as avea incredere si in oameni adica medici. Dar daca va fi sa mor inseamna ca Dumnezeu a vrut asa. Insa daca traiesc e si meritul medicului bineinteles dar si voia lui Dumnezeu. Mai ales voia Lui.
Mirosi urât. Omul a pus o intrebare civilizată. Răspunde-i civilizat dacă eşti în stare. Dacă nu, singurul factor de poluare de aici eşti tu.
Tu vb ma de intrebare civlizata? ipocritule.
raspunsul tau: http://www.youtube.com/watch?v=y0z7fBJsAvY la intrebarea: sincer ateilor mie sila de voi... dar nu cat imi e de satanisti.pe aceea chiar nu ii suport
Da,ăla este răspunsul meu pentru oamenii ca tine.
Dar,ăsta a pus o întrebare pe bune,la care se poate da un răspuns logic. Bineînţeles,tu nu ai niciodată un răspuns logic. Şi ai preferat să dai un răspuns de creştin frustrat.
Şi cine dracului ţi-a spus că eu sunt ateu?
Şi ce ai cu sataniştii? Ţi-a violat unul femeia? Te-au bătut pe stradă? Bine, pe internet toţi sunt tari în ştangă...dar caută un satanist pe afară, şi spune-i toate astea.
Intrebarea emei nu e o intrebare civilizata? la tine nu se pune nu daca injuri ipocritule? la fel ca si in cazul tau. acesta era raspunsul meu pentru voi ateilor.
Eu nu îmi ghidez viaţa după biblie,deci am voie să fac orice. Pe când tu, te dai un bun creştin, dar contrazici biblia în ultimul hal.
Biblia spune să-ţi iubeşti aproapele. Tu de ce nu faci asta păcătosule?
Hai mai Wooden, e trivial raspunsul la intrebarea ta - nu te iubeste fiindca nu esti suficient de aproape de el. Sa vezi ce te-ar mai iubi daca ati fi fata in fata, nici "pis" n-ar zice. Mai comenta la un moment dat un bou despre cit de nespalati si jegosi sint rockerii aia imputiti cu muzica lor de **** si ce le-ar sparge muia la toti, eu il aprobam amuzat, la care imi suna telefonul, il las un pic sa sune, resping apelul, si dupa aia il intreb "Muzica de-asta?" (ringtonul era ceva destul de pasnic, un Megadeth cred) s-a inverzit la fata si dus a fost, uitindu-se totusi cu precautie in spate, sa nu vina satanistul si jegosul dupa el sa ii execute un penalty...
Dadar Biblia mai spune:sa nu fii necredincios(ce fac ateii), sa nu te indoiesti de Dumnezeu(ce fac ateii) sa te rogi lui Dumnezeu(ce nu fac ateii) sa nu va mandriti cu ratiunea si inteligenta ca doar toate vin din mana Domnului(ceea ce fac ateii). cand crestinii incearca sa va spuna despre Dumnezeu si Evanghelie ii radeti in nas si il considerati prost, nebun incuiat etc. dc fac crestinii asta? iti zic eu de ce:"Sa va iubiti intre voi precum si Eu v-am iubit pe voi". de asta.crestinii nu se aleg cu nimic din faptul ca vb despre Dumnezeu.ce dovada mai vrei de iubire? cine e pacatosul aici?
Biblia mai spune să-ţi vezi de credinţa ta şi să întorci şi celălalt obraz.
E epică asta . Probabil îţi spunea toate alea pentru că nu arăţi ca un rocker, şi credea că şi tu ai aceeaşi părere despre rock. Ţeapă
Exact, m-am tuns ca imi cadea parul, iar tricoaie cu trupe port destul de rar, doar pentru ca sint negre si nu suport deloc caldura, asa ca de obicei ma vezi dormind cu tricouri "metal" si iesind pe strada cu diverse tricouri/camasi albe sau crem.
Am zambit prima oara cand am vazut intrabarea asta, pentru o secunda am zis ca-i cu dedicatie.
Am fost acolo, doar ca in cazul meu medicii s-au dovedit inapti.Mi s-a spus ca am tumoare pe creier si ca mai trebuie teste, ca sa ma poata opera. Dupa o gramada de teste si saptamani de nopti planse mi-au zis ca nu aveam nimic si mi-au dat un tratament...nici acum nu stiu ce a fost de fapt.Dar nu regret, la urma urmei fiecare necaz intareste si formeaza caracterul.
Nu eram neaparat credincioasa, eram un copil(nici 12 ani), dar in mod dubios, fiecare clipa din alea cateva saptamani a fost o rugaciune.Si cand mergi de la un doctor la altul si nimeni nu poate sa citeasca 2 tampite de radiografii si sa iti spuna ce ai.Incepi tot mai mult sa vrei sa crezi, in ciuda oricarei ratiuni, in ciuda faptului ca ar trebui sa fii nervos pe un Dumnezeu care a permis ca treci prin asa ceva, singurul lucru pe care mai poti sa-l faci e sa te rogi.Tot ce am cerut eu a fost sa nu las durere in urma...
Sigur, daca medicina are o solutie, evident apelezi intai la medicina, dar daca medicii iti spun pe fata ca nu stiu ce trebuie sa faca, atunci apelezi la o autoritate superioara, existenta, sau nu. Well, hope I helped.
Daca as avea acea tumoare, probabil ar consta si intr-un foarte mare risc sa mor in viitorul apropiat.Nu m-as adresa niciunui Mantuitor.Cum eu as aboli spitalele si tot ce inseamna metode care te fac mai sanatos/mai apt,pentru ca prin medicina moderna,au suprapopulat lumea aiurea, si prelungesc viata inutil, as cere sa ma eutanasieze.Pentru ca boala n-ar trebui sa faca parte din om.Omul,dpdv fizic,trebuie sa fie masinaria perfecta,si cum il atinge boala, inseamna ca ceva a mers gresit undeva, si e cam invechit.De ce sa intervin nenatural in cursul naturii? De ce sa ma operez,daca organismul meu a developat acea tumoare,ca un fel de semnal de genul: ''Ba,esti nasol, esti un bolnavicios.Ti-a sunat ceasul'', cand pot foarte bine lasa normalul sa-si intre in drepturi?
Pisic micut si p...
Societatea esti chiar tu, si este evident ca din banii tai se face dezvoltarea de care este nevoie.
Tu la ce te asteptai... ca societatea sa primeasca ajutorul din ceruri de la dumnezeul care nu te ajuta cu nimic?
>Tu nu esti in masura sa verifici religiozitatea cuiva.Satanistii nu au nimic de-a face cu credinta.Sau au?<
satanisti sunt cei care se inchina Diavolului cunoscut sub numele de Lucifer!
Ti-ai pus vreodata intrebarea din ce cauza Isus Christos in Apocalipsa 22.16 se recunoaste ca fiind Luceafar/ Lucifer?
Deci satanismul are de a face cu credinta pentru ca si satanismul este tot o credinta!
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: