Apa mah Inferno, lumea mai are si alte chestii de facut
La citirea catalogului, tata lumea-i prezenta, nu-i stres
Nu vom fi o eternitate impreuna pentru ca nu exista rai sau altceva care sa ne permita sa traim astfel.
Hi,hi.Asa crezi tu dar din pacate nu ne vom putea intalni pentru a-ti demonstra ca nu este asa.
Bre Inferno mai avem si noi treaba, ca sa moara de necaz ateii mai mergem si pe la Sf Biserica la Slujba si trecem la pupat icoane si la batut matanii, Tu ce crezi ca noi ardem gazul de pomana ca ateii, sa stam legati cu lantul de calculator.Pe vremuri erau pe aici atei mai de isprava, scuze am vrut sa scriu mai de Doamne ajuta, dar vad ca au disparut, probabil le-a venit mintea la cap si au devenit Crestini. Deci cu niste,,,,,,, ce sa facem ca va dati singuri cu stg in dr deci nu prea meritati deranjul.
Sa stii ca zambeam cand am vazut intrebarea si citeam primele raspunsuri, dar cand am vazut ca si la o intrebare prieteneasca tu ameninti pe cineva cu iadul mi s-a dus tot zambetul.
Wow.Cum de poti fi asa convinsa de un lucru ce nu a fost dovedit a fi posibil?
Cum poti reactiona intr-un mod atat de simplu, atat de mediocru?
Sunt convinsa suta la suta de existenta raiului si a iadului.
Problema cu voi crestinii este ca sunteti siguri mereu pe voi, in cazul stiintei, ei bine, exista multe teorii si analize fundamentale ce pot duce la un anumit adevar odata ce tehnologia evolueaza.
Religia ce face:stagneaza.
Zilnic cred ca dispar mai multi si asta din cauza preotilor din ziua de azi care sunt niste sarlatani, niste nesimtit si imporcriti (nu toti, dar foarte multi din pacate)
sunt un exemplu negativ pentru oameni si fura pe fata iar pe langa asta, nu baga un deget, ci toata mana
kaynmaincallme întreabă: