| WholeWorldTeam a întrebat:

Unde este dovada ca toate sutele de culte neoprotestante detin credinta cea adevarata atata timp cat nici unul din adeptii lor nu are moaste ca dovada ca acea credinta a lor este dreapta? Spre exemplu Cultul Baptist a fost primul cult din cate am citit. Apoi al doilea a fost cel Panticostal care a fost infiintat de Pastorul Baptist Carol Parham.De ce a trebuit sa se mai faca o alta biserica cu alte obiceiruri atat timp cat deja exista biserica lor baptista? De ce atatea denominatiuni crestine si nu una singura? Mie aici imi miroase a dezbinare.Voi credeti ca lui Hristos ii plac treburile astea? atatea sute de mii de culte? Eu zic sa deschideti ochii asa cum au facut si altii pana nu este prea tarziu.Va las aici un model de femeie care a fost baptista si este demna de urmat http://www.odaiadesus.ro/norica.html.

Răspuns Câştigător
| LegionarulRoman a răspuns:

Corect.Lovitura sub centura Omi! happy

76 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

In nici un loc din Biblie nu scrie de moaste si de faptul de a ne inchina lor. Exod20:4,5

| WholeWorldTeam explică (pentru danay72):

Asa ziceti toti.si dupa ce vi se aduc argummentele din biblie unde arata clar despre moaste voi veniti cu alte povesti si tot voi "aveti dreptate" oh go on Deja stiu povestea si nu mai are rost sa iti demonstrez ceva happy

| WholeWorldTeam explică (pentru EmaS):

"Să mă închin înaintea unei bucăţi de lemn?" doamne iarta-ma EmaS : Dar tu cand vei intelege ca nu bucata de lemn o cinstim si nu ei ne inchinam, ci celui care se afla in ea? Icoana nu este un zid intre noi si Hristos.

| EmaS a răspuns (pentru WholeWorldTeam):

laughing Te iarta, daca iti ceri iertare.

| danay72 a răspuns (pentru WholeWorldTeam):

Vreau versetele despre moaste.

Vorbesti pe langa subiect.Problema e ca si daca voua vi se explica voi tot nu vreti sa acceptati.De aceea exista atatea credinte pe pamant si de aceea multi au ratacit din cauza infumurarii si a neascultarii.

Ok.Desii stiu ca imi pierd vremea.In primul rand ca sa stii de ce cinstim moastele lor.Le cinstim pentru ca acei oameni cat au fost in viata au facut minuni. Faptul ca acei oamenii au facut minuni s-a rasnimis de la gura catre gura pana in zilele noastre si s-au scris si carti cu marturii despre vietile lor.Acum motivele pentru care noi cinstim ramasitele lor care sunt izvoratoare de mir si facatoare de minuni sunt urmatoarele :

In primul rand ne amintim din Biblie de femeia care era in curgerea sangelui de 12 ani si doar atingandu-se de haina Mantuitorului s-a vindecat : "
Şi iată o femeie cu scurgere de sânge de doisprezece ani, apropiindu-se de El pe la spate, s-a atins de poala hainei Lui. Căci zicea în gândul ei: Numai să mă ating de haina Lui şi mă voi face sănătoasă." (Matei 9, 20-21)

2.Multi oameni s-au vindecat numai atingandu-se de stergarele si de trupul Apostolului Pavel " Şi Dumnezeu făcea, prin mâinile lui Pavel, minuni nemaiîntâlnite. Încât şi peste cei ce erau bolnavi se puneau ştergare sau şorţuri purtate de Pavel, şi bolile se depărtau de ei, iar duhurile cele rele ieşeau din ei."(Fapte 19, 11–12) iar altii numai prin trecerea umbrei apostolului Petru peste ei "Încât scoteau pe cei bolnavi în uliţe şi-i puneau pe paturi şi pe tărgi, ca venind Petru, măcar umbra lui să umbrească pe vreunul dintre ei." (Fapte 5, 15). Trupurile Sfintilor au putere si dupa moarte deoarece atata timp cat in viata au facut voia lui Dumnezeu sunt locasuri ale Duhului Sfant "Au nu ştiţi că trupul vostru este lăcaşul Duhului Sfânt care locuieşte în voi? (I Cor. 6, 19). ".O dovada ca trupurile mortilor fac minuni dupa moarte cu puterea lui Dumnezeu ne-o da biblia aratandu-ne ca oasele proorocului Elisei inviaza un mort "Dar iată, odată, când îngropau un mort, s-a întâmplat ca cei ce-l îngropau să vadă una din aceste cete şi, speriindu-se, au aruncat mortul în mormântul lui Elisei. Căzând acela, s-a atins de oasele lui Elisei şi a înviat şi s-a sculat pe picioarele sale." (IV Regi 13, 21).

Cei care se ratacesc sunt cei care se mint singuri si isi linistesc constiinta zicandu-si ca sunt in regula, au o religie buna care ii mantuieste, si ei nu mai trebuie sa faca nimic.

Poi chiar asta faceti voi.Caci ziceti ca trebuie doar sa crezi si te mantuiesti.dar intrebarea ete : Oare cum crezi? Ca Icoana este idol? ca toate credintele sunt bune? Ca taina preotiei nu etse valabila? Ca nu ai nevoie de spovedanie? si multe altele.

,,Cine crede se boteaza''. ''Cine Ma iubeste acela asculta de Cuvantul Domnului''.,,Nu oricine imi zice Doamne Doamne va intra in Imparatia lui Dumnezeu ci cel ce face voia Tatalui''.Nu cei ce isi fac toate poftele si traiesc in desfrau vor fi in cer(consuma alcool,tutun,drog,mai si comit adulter, fac avort). Atunci va zice si celor de-a stanga: Duceti-va de la Mine, blestematilor, in focul cel vesnic, care este gatit diavolului si ingerilor lui.
Caci flamand am fost si nu Mi-ati dat sa mananc; insetat am fost si nu Mi-ati dat sa beau;
Strain am fost si nu M-ati primit; gol, si nu M-ati imbracat; bolnav si in temnita, si nu M-ati cercetat.
Atunci vor raspunde si ei, zicand: Doamne, cand Te-am vazut flamand, sau insetat, sau strain, sau gol, sau bolnav, sau in temnita si nu Ti-am slujit?
El insa le va raspunde, zicand: Adevarat zic voua: Intrucat nu ati facut unuia dintre acesti prea mici, nici Mie nu Mi-ati facut.
Si vor merge acestia la osanda vesnica, iar dreptii la viata vesnica

Dar care din trupurile moarte ale slujitorilor din vechime sunt azi?, nici unul.Si nici chiar ingerii nu considera ca ar trebui sa ne inchinam lor, cu atat mai mult la niste morti. Apocalipsa22:8,9.Apoi nici unde in Biblie Isus nu a zis sa ne inchinam la moaste, nici macar acest cuvant nu apare.Dar sa stii ca nu-ti pierzi vremea, ci vezi ca acest lucru nu e cerut de Dumnezeu

Astzi avem trupurile slujitorilor din legea noua care fac minuni.si daca in vechime faceau minuni trupurile celor din legea veche la fel fac si cei din legea noua.Cat priveste vorbele Mantuitorului nu s-au scris toate cate a facut si cate a vorbit ci numai cel mai imortante.

Matei7:21-23

| EmaS a răspuns:

Ca sa cunosc adevarul imi ajunge Sfanta Scriptura.

| WholeWorldTeam explică:

Degeaba ii spui pentru ca nu vrea sa inteleaga.Satan le-a intunecat mintea sectantilor.Ei cred intr-un "Hristos" faurit de unii nebuni care au infintat aceste culte satanice care oricum le vom cunoaste dupa faptele lor.Incepan cu martorii satanei.

| Ben00 a răspuns (pentru EmaS):

Ce poza misto!