| OctavianDanielMaria a întrebat:

Unde zice in Biblie ca Satana e oponentul zeului iudeu? Eu am vazut ca e doar o sluga, pe care o trimite sa testeze oamenii.

13 răspunsuri:
| Mtoni a răspuns:

Nu zice nicăieri în Biblie că satana este adversarul lui Dumnezeu, dar Satana înseamnă "adversarul" în limba ebraică, și oamenii au interpretat greșit. De fapt satana este adversarul omului, nu adversarul lui Dumnezeu.

Răspuns utilizator avertizat
| UnOmOarecare3000 a răspuns:

Cineva a vrut sa fie sau sa ii ia locul lui Dumnezeu si de aceea l-a trimis pe aghiuta in iad sa domneasca acolo probabil, si l-a facut urat si rosu ca sa se sperie oamenii de el, fiind numit satana.

| UnOmOarecare3000 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Isi face treaba. Adica pregateste cazanul cu smoala pentru viitorii pacatosi, asteapta sa moara sa se duca pe lumea aialalta, si apoi ii baga acolo sa se incalzeasca atunci cand le este frig, pana vor ramane doar oasele, probabil.happy
Pregateste ceaunul.
Mai exact pentru cine nu crede in Dumnezeu, pentru cine nu se roaga si pentru cine nu respecta cele 10 porunci.

Cateodata nu trebuie sa ai nevoie de Biblie ca sa stii anumite chestii. Din neam in neam trebuie spus mai departe, pentru ca parintii, bunicii, strabunicii oamenilor, etc, nu sunt prosti, si nu au fost prosti, stiu ei ceva. Probabil anumite lucruri au fost sterse in trecut de cineva din carti, sau sunt tinute secret pe undeva ca sa nu afle toata lumea. De ce? Cine stie? Poate ca e mai bine sa nu stim prea multe.happy

Stai ca pun pe cineva sa-l sune pe satana ca sa pregateasca cazanul. Niste mirodenii ceva sau o ciorba de stevie?happy

Satana a vrut sa fie in locul lui Dumnezeu si aghiuta a ajuns in iad.

Cine stie Octavian, cica trebuie sa fii bun si cu cei rai, desi mie nu prea imi convine, eu unul incerc, la limita bunului simt.

Întrebări similare