Diavolul sperie credinciosi mai slabi prin vise, pe cei cu o credinta mai puternica ii copleseste cu necazuri.
Din momentul in care am aflat cine este perversul din visele mele si ce scop are, nu a mai indraznit sa intre in subconstientul meu... in schimb o face in viata de zi cu zi, prin felurite persoane(inconstiente de acest fapt).
Acesta este ochiul minti(o minte iluminata de duhul sfant). Nu multi vor intelege sau crede ce am aspus acum.
Roaga-te sa nu mai ai asemenea vise.
Cred ca esti bolnav psihic, sincer.
Asta crezi tu baiatule...
Ce am spus eu acolo e adevarul...
Vezi sa nu ai tu probleme cu realitatea.
Sugestia si autosugestia fac minuni
Stii ca e pacat sa nu iti zici rugaciunile de seara si iti pui in minte ca te pedepseste dumnezeu/te pandeste cel rau pentru asta. Gandeste-te la altceva, asculta o melodie care iti place si apoi cant-o in gand, o sa iti tii mintea ocupata. Sau, daca poti, zi-ti mereu in minte ca lucrurile respective sunt doar idei ale tale si ca nu patesti nimic.
Daca nu tine poanta cu rugaciunea, incearca-0 pe aia cu numaratul oilor, pentru ca numarandu-le, ai sa adormi negresit, pina dimineata cand trebuie sa mergi la lucru
Mersi pentru raspuns, dar nu am intrebat cum sa adorm.
Cate odata Satana incearca sa te sperie, el hranindu-si mania cu frica pe care ti-o produce.Astfel daca nu vrei sa i alimentezi, cand te-ai trezit ia o icoana in mana si spuneti o rugaciune/daca sau poruncestei in numele domnului sa plece. Sper ca te-am ajutat.
Cate odata satana incearca sa te sperie alimentandu-si mania cu frica ta.Astfel daca nu vrei sa il alimentezi, cand te scoli spune o rugaciune sau daca nu merge si patesti si in alte nopti asa, poruncestei in numele Domnului sa plece.
Toate astea sint rezultatul muncii subconstientului tau.Atunci cand nu-ti spui rugaciunea iti insufli ca nu e bine, te gandesti ca vei fi pedepsit pentru asta. Si apropo, frica este generata de o anumita dereglare la rinichi. Fa-ti un control.