anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Uneori imi zic rugaciunea alteori nu.In noptile cand imi zic rugaciunea adorm foarte repede, dar cand nu adorm abia la doua ore dupa stingere.Cand eram la munte in vacanta am visat ca persoana pe care o urasc cel mai mult e cel rau.Eu cu toata clasa mea eram in rai dar eram la casa mea de acolo iar in camara era poarta spre infern.Nu am intrat.Ea a luat un cutit si m-ia taiat mana, iar cand m-am trezit am simtit durerea cum am simtit-o si in vis.Si de atunci nu pot dormi cu spatele unde nu e nimic, adica nu mai pot dormi decat cu spatele la perete pentru ca simt ca cineva ma pandeste si are un cutit.De ce mi se intampla asta? Oare am innebunit? Funda la cel mai bun raspuns(voi da funda dupa al cincilea raspuns primit)!

Răspuns Câştigător
| SmexyBoy a răspuns:

Diavolul sperie credinciosi mai slabi prin vise, pe cei cu o credinta mai puternica ii copleseste cu necazuri.
Din momentul in care am aflat cine este perversul din visele mele si ce scop are, nu a mai indraznit sa intre in subconstientul meu... in schimb o face in viata de zi cu zi, prin felurite persoane(inconstiente de acest fapt).
Acesta este ochiul minti(o minte iluminata de duhul sfant). Nu multi vor intelege sau crede ce am aspus acum.
Roaga-te sa nu mai ai asemenea vise.

10 răspunsuri:
| Dorugar a răspuns:

Daca nu tine poanta cu rugaciunea, incearca-0 pe aia cu numaratul oilor, pentru ca numarandu-le, ai sa adormi negresit, pina dimineata cand trebuie sa mergi la lucru

| bianca12maria a răspuns (pentru Dorugar):

Mersi pentru raspuns, dar nu am intrebat cum sa adorm.

| GodBlessYou a răspuns:

Poate ti-e frica de intuneric, cand dormi ziua ai probleme?

| marlboroYkent a răspuns:

Esti copil de aia laughing

| GodBlessYou a răspuns (pentru SmexyBoy):

Cred ca esti bolnav psihic, sincer.

| Mădă0611 a răspuns:

Sugestia si autosugestia fac minuni laughing
Stii ca e pacat sa nu iti zici rugaciunile de seara si iti pui in minte ca te pedepseste dumnezeu/te pandeste cel rau pentru asta. Gandeste-te la altceva, asculta o melodie care iti place si apoi cant-o in gand, o sa iti tii mintea ocupata. Sau, daca poti, zi-ti mereu in minte ca lucrurile respective sunt doar idei ale tale si ca nu patesti nimic.

| alysha a răspuns:

Toate astea sint rezultatul muncii subconstientului tau.Atunci cand nu-ti spui rugaciunea iti insufli ca nu e bine, te gandesti ca vei fi pedepsit pentru asta. Si apropo, frica este generata de o anumita dereglare la rinichi. Fa-ti un control.

| Aflorin a răspuns:

Cate odata Satana incearca sa te sperie, el hranindu-si mania cu frica pe care ti-o produce.Astfel daca nu vrei sa i alimentezi, cand te-ai trezit ia o icoana in mana si spuneti o rugaciune/daca sau poruncestei in numele domnului sa plece. Sper ca te-am ajutat.happy

| Aflorin a răspuns:

Cate odata satana incearca sa te sperie alimentandu-si mania cu frica ta.Astfel daca nu vrei sa il alimentezi, cand te scoli spune o rugaciune sau daca nu merge si patesti si in alte nopti asa, poruncestei in numele Domnului sa plece.

| SmexyBoy a răspuns (pentru GodBlessYou):

Asta crezi tu baiatule...
Ce am spus eu acolo e adevarul...
Vezi sa nu ai tu probleme cu realitatea.