Raspuns total intempestiv.
Nici nu stiu,tu intai formulezi raspunsul si dupa cauti intrebarea la care se potriveste cel mai bine sau invers, intai cauti intrebarea si dupa formulezi un raspuns adecvat la aceasta?
Intreb asta deoarece raspunsul tau e total pe langa.
In principiu poti sa pui puncte de suspensie unde vrei, semnificand o pauza in vorbire (expresivitate).
Ori pauze in vorbire poti face cand vrei tu.
"Si..., auzi..., unde spui."
Apoi "intoarce-te la plimbarile cu fete in oras " suna foarte gay, asta una la mana (ca voi erati impotriva gaylor) si doi, scoate in evidenta o perceptie deformata si gresita asupra realitatii.
"plimbarile cu fetele in oras" nu sunt o dovada de superficialitate, cum reiese din raspunsul tau, ci o manifestare normala a comportamentului uman.
Ca exista oameni superficiali care se plimba "cu fetele in oras", asta e alta problema.
" inainte sa-ti dai 1 croseu pentru a reveni la realitate"
Mai bine spuneai direct sa isi dea o perversa, caci tot la un nivel similar este fraza ta.
Nu puteam so spun mai bine. Pacat ca altii dau cu parerea fara a cunoaste.
Foarte interesant avatarul tau, si nu zic la misto. chiar daca sunt ateu, mereu mi-am pus intrebarea asta, cum dracu a fost big bangul, din nimic? e imposibil. dar si ideea unui barbos care nu are inceput si sfarsit, e la fel de impertinenta. tu ce zici? e mai usor de crezut ca dzeu nu are inceput si sfarsit decat big bangul care a bubuit din nimic?
Multumesc. Am motivele mele personale sa cred in Dumnezeu, si da cred ca Dumnezeu nu are inceput si sfarsit. Uita-te in jurul tau si priveste natura, clar Cineva a creat totul.
Ce face prostia omeneasca.Bai baiatule, inainte sa comentezi uita-te la intrebarea pe care ai pus-o si la greselile gramaticale. Pune mana pe un manual de romana si vorbim dupa.
Eu nu mam crescut in Romania, stiu sa scriu bine limba ce am invatat-o de mic
M-am*(nu are sens propozitia ta). Daca nu ai crescut in Romania asta nu iti da dreptul sa comentezi in legatura cu o persoana pe care nu o cunoasti. Atata timp cat eu nu te-am jignit pe tine..., dar na, dai dovada de lipsa de educatie. Atat crestinii cat si ateii ar trebui sa se respecte indiferent de orientarea religioasa.Te rog, nu mai comenta la adresa persoanelor pe care nu le cunosti.Nu stii tu cate carti am citit eu la viata mea asa ca vezi-ti de treaba ta! Da dovada de inteligenta, daca poti!
Omul sarac, pentru ca nu are la cine sa apeleze dupa ajutor, se roaga mai mult lui Dumnezeu.Omul bogat se bazeaza mai mult pe el si bogatii.
anonim_4396 întreabă: