Pentru mine nu are importanță religia atâta timp cât nu mi-o bagă cu forța pe gât.
Baftă!
Ce sa-ti bage cu forta pe gat?
Religia.
Eu sunt atee. În general nu mă interesează chestiile de genu' dacă cineva are altă orientare religioaă, dar nu mi-aş schimba religia.
Nu.Niciodata n-am sa ma indragostesc de unul care-mi cere o astfel de prostie.Am si eu preteniile mele.
Mi se pare absurd ce zici tu. Cum adica nu o sa te indragostesti? Nu poti controla lucrul acesta! Hai sa spunem ca e dragoste la prima vedere, nu stii ce religie are. Ce zici?
Nu ma indragostesc la prima vedere.Ca sa-mi placa de cineva trebuie sa treaca niste principii pe care eu le stabilesc.
Nu.SUnt baiat si ortdox.Eu evit indragostelile fata de persoane de alta religie,iar daca totusi se va intampla, vom purta o discutie despe Adevar, caci numai Ortodoxia detine Adevarul, care este Iisus Hristos, nemodificat de catre nici o minte omeneasca!
Scuze ca intreb, dar ce religie ai?
P.S.:Va rog sa precizati si religia actuala. Multumesc anticipat.
Ortodox,stil vechi
La fel
Nu...e mare pacat si nu doar de aceea, dar mi s-ar parea corect sa ramaneti amandoi cu religile voastre
Ce religie ai?
Ortodoxa
De unde stii ca e mare pacat? :d
Dar copii? Ei unde vor merge?
Mi-a spus profesoara mea de religie...copiii de obicei merg la religia tatalui, dar dupa 18 ani fiecare merge unde vrea si poate sa aleaga ce vrea
Duhovnicul întreabă:
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: