Nu.Niciodata n-am sa ma indragostesc de unul care-mi cere o astfel de prostie.Am si eu preteniile mele.
Nu...e mare pacat si nu doar de aceea, dar mi s-ar parea corect sa ramaneti amandoi cu religile voastre
P.S.:Va rog sa precizati si religia actuala. Multumesc anticipat.
Mi se pare absurd ce zici tu. Cum adica nu o sa te indragostesti? Nu poti controla lucrul acesta! Hai sa spunem ca e dragoste la prima vedere, nu stii ce religie are. Ce zici?
Pentru mine nu are importanță religia atâta timp cât nu mi-o bagă cu forța pe gât.
Baftă!
Nu.SUnt baiat si ortdox.Eu evit indragostelile fata de persoane de alta religie,iar daca totusi se va intampla, vom purta o discutie despe Adevar, caci numai Ortodoxia detine Adevarul, care este Iisus Hristos, nemodificat de catre nici o minte omeneasca!
Eu sunt atee. În general nu mă interesează chestiile de genu' dacă cineva are altă orientare religioaă, dar nu mi-aş schimba religia.
Nu ma indragostesc la prima vedere.Ca sa-mi placa de cineva trebuie sa treaca niste principii pe care eu le stabilesc.
De unde stii ca e mare pacat? :d
Dar copii? Ei unde vor merge?
Mi-a spus profesoara mea de religie...copiii de obicei merg la religia tatalui, dar dupa 18 ani fiecare merge unde vrea si poate sa aleaga ce vrea
Duhovnicul întreabă:
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: