Atentie! a venit mama NOname! Ai venit sa o salvezi pe Mada? ca raspunsurile tale, deja, nu mai au legatura cu intrebarea: "V-ati simtiti vreodata prost cand sau dupa ce ati judecat?". Te crezi vreun superman sau doar ai rolul de cloșcă salvatoare atașat la destin?
Apropo! De unde ai scos teoria asta cu frustrarile? in ce film ai vazut-o? ca eu am impresia ca, la cat de mult votezi, tu esti cea frustrata, si inca rau de tot. (cam putine puncte ai strans pana acum ca sa mai fi aleasa ---userul anului--- la anul, poate peste doi ani, sau trei, sau cine stie... )
Apropo, nu stiu unde ai invatat sa apreciezi importanta discutiilor, dar inca confunzi religia cu biserica de stat. Eu in locul tau m-as simti foarte prost daca m-as pronunta intr-un domeniu in care nu as fi studiat nimic fundamental, sa nu zic cat de prost m-as simti daca altii ar incepe sa se ia de mine. Eu zic ca nu prea ai ce cauta pe aici daca nu te apuci sa citesti ceva carti de istorie religioasa, daca nu chiar tratate de istorie comparata a religiilor... deci ma refer, daca ai observat, doar la partea stiintifica. Discutiile de la categoria Religie au devenit de foarte proasta calitate... si ti se duce si site-ul si ramai cu ce ai strans: puncte si comportamene disimulate.
Apropo, au mai fost cateva raspunsuri, care au venit foarte urgent dupa raspunsurile astea doua ale tale, si care au disparut dupa cum se vede. Cum iti explici tu ca unul care raspunde la intrebari mai vechi de o saptamana se apuca si isi sterge raspunsurile? si tot tu ma acuzi pe mine ca as fi altcineva... chiar ai tupeu, doar ca mai ti se face frica. Chiar te asteptai sa ma aliez cu "disparutii" si sa fiu impotriva ta? Cu mine nu iti merge, eu nu am nevoie de aliati ca sa arat ca tu nu ai nimic util de spus ci doar sari in apararea oricaruia te apeleaza.
"Atentie! a venit mama NOname! Ai venit sa o salvezi pe Mada? ..De unde ai scos teoria asta cu frustrarile? ..Cu mine nu iti merge."
Nu fi Gheorghe...
Majoritatea avem unele unele frustrari, doar ca la unii se vad mai bine, sau sunt mai mari, nu e nimeni vinovat in afara de tine ca le lasi sa rabufneasca pe aici...
Imi place cum vorbesti fara sa stii, si cum daca nu ti-am raspuns, ai cautat alta persoana caruia sa-i raspunzi pentru a arata lumii (tu ziceai, indirect, ca scrii pentru lume) ce de chestii stii; http://i.imgur.com/RrCjKtI.jpg dar esti simpatic si asa. Cum a zis si NOname, e doar amuzament.
"Imi place cum vorbesti fara sa stii..." Fara sa stiu ce? Facand observatii generale intotdeauna vei avea dreptate, e evident! Eu, de exemplu, nu ma pricep la fabricarea sticlei si la multe altele, dar vorbesc despre altceva, vorbesc doar despre ce stiu. Intre noi fie vorba, eu nici nu am vorbit despre fabricarea sticlei vreodata, si nici pe aici.
Am cautat alta persoana? Esti fantastica! Nu cumva vrei sa iti povestesc cate aventuri am avut si ce greu am gasit-o? --- ca in cazul asta nici nu stiu de unde sa incep povestea . Ar fi penibil sa incep cu un The End .
(Eu ziceam, indirect, ca scriu pentru lume). Penibil iarasi. Însăși acest raspuns este scris la o intrebare necitita de public pentru ca este veche de doua saptamani....sau poate am fani, tu ai?
MERCI... pentru ca ai recunoscut ca este doar de amzament. (Daca tu crezi ca aici tu te amuzi, atunci vei avea o surpriza cand vei descoperii cat se amuza (de tine) ochelaristii care te platesc sa iti strici si tu vederea.
... daca s-ar putea ai sta si 25 din 24. Macar daca ti-ai strica vederea din pasiune pentru religie, filozofie sau adevar. Cand n-o sa mai vezi deloc o sa te amuzi la telefon? Sau esti deja surda? )
A venit bunicu Holiday sa o scape pe mama NOname... Si tu faci parte din categoria celor care dispar?
Apropo, cum ai ajuns pe aici? Te-ai pierdut in raspunsuri sau ai auzit-o țipând?
O sa incerc sa nu fiu Gheorghe dar tu cand intri la categoria asta ai face bine sa devii Holy-dăi, nu ii mare diferenta, adica numai cine isi deschide ochii si mai pricepe o englezo-româna isi da seama cat de SEMNIFICATIVA este diferenta.
Inca ceva, pana sa te apuci sa dai lectii, invata sa raspunzi la "intrebarea principala" cat si autorului ei... nu de alta dar noi nu avem nicio idee comuna. Si indiferent ca ii fi si tu vreun administrator de site sau ca te ai bine cu ei, afla ca inca nu am măncat din aceeasi farfurie, nici marcar nu am avut vreo discutie pana in prezent ca sa iti permiti sa te bagi in seama cu mine oricand si oriunde. Asa ca fi mai respectos, măi necioplitule!
Alta, măi Holy-dăi nu te mai da Gheorhe si fa referire doar la persoana ta, ceva gen: "majoritatea au" ca pe mine putin m-ar interesa ca si tu te simti frustrat si ca ai face parte din categoria lor. Nu toti cei cu numele Gheorghe sunt "frustrati", sau "suparati" (ca-i acelasi lucru doar ca "suparat" suna mai bine pe romaneste) ca sa te confunzi atat de usor cu ei. Nu ti se pare ca eu sunt binedispus?··· mai ales azi.
O precizare, dar nu in ultimul rand: sunt multi frustrati care se grabesc sa vorbeasca, de parca ar fi gasit elixirul nemuririi, si... cand incep se bâlbâie, tu esti mai rau ca ei, tu te "bâlbâi" si in scris: "unele unele frustrari". Ce-i asta? Unele de unele? sau Unele ale unelor? vezi ca nici tu nu pricepi ce spui? asta este inceputul si cu timpul urmeaza sa nu te mai inteleaga nimeni.
Impertinentule, daca sunt vinovat la faza asta tampita atunci trebuie sa imi dau vreo pedeapsa? Ca eu m-as inchide singur in puscarie... dar sa construiesti tu una! Merg si cu mancare de acasa.
Intrebarile puse de mine le gasesti in lista mea din profil. Sper ca ne-am inteles.
Te strădui prea mult şi fără succes... STOP! Daca te opreai aici si nu spuneai nimic mai mult atunci te numeai filozoafa. Tot ce pot sa spun este ca ai pierdut pentru ca ai continuat. Dar sa iti si arat:
Daca Mădă nu are nevoie de aparatori ca sa se descurce, atunci de ce te-ai bagat? Trebuia sa stai frumusel in banca ta....mai ales că "adversarul" era jalnic.
Si apoi nu ai de ce sa ma consideri fara succes cand pe ultima suta de metri mi-ai descoperit scopul tau, sau cu alte cuvinte ti-ai declarat inutilitatea ta ca persoana vorbitoare si purtatoare de creier. Cat de jalnic sunt, dar am obtinut si prea multe. Nu era necesar. Apropo: La tine a trecut destul timp? Da anunt pe net poate iti vinde cineva vreun Aparat de Trecut Timpul mai Repede, ca pe net gasesti de toate.
Un grand MERCI ...si idem ca la Mădă.
Cand vezi "oameni" ca ngheorghe n-ai cum sa nu-ti para rau pentru ei, indiferent de ce credinta au. Cand ii citesti aberatiile, automat iti faci o parere despre el, deci il judeci. Dar nu ma simt prost, ma simt oripilat.
De atacat nici n-are rost, deja ii curge sudoarea pe tastatura la ce raspunsuri are...
Pe semne ca tu duci dorul celor morti de nu te desparti de categoria Religie!
Nu inteleg ce vrei sa faci? Deci eu sa iau o scara ca sa ies din groapa dupa ce am murit? La ce sa ies? Vrei sa ma filmezi? In cazul asta ar da mai bine daca m-as preface ca-s mort... altfel ti se termina filmul sauDVD-ul pana ies, sau cauta un actor profesionist. Poate Tom Cruise vrea sa faca ceva de gen si te ajuta. Sau incearca cu cinevanou. Cine stie? Daca il postezi pe Youtube lumea o sa creada ca-i adevarat. Si daca-s multi credinciosii astia poate le faci si o biserica si ii bagi acolo.
Mergi si cu un aparat de filmat!
Era vorba de vorba "esti prost de dai in gropi", mi-ai re si iar rererereconfirmat ca asa e. Cred ca traiesti din cauza (nu datorita) prostilor care au inventat telefoanele mobile ca asa poti suna la 112 sa te scoata din... belea. Daca n-ai ceva folositor sau inteligent de zis, scuteste-ma de porcariile tale.
Ce te face sa crezi ca te mai bag in seama?
In discutia asta publica se vede clar ca tu nu stii sa porti o conversatie pe niciun subiect religios fara sa te legi de persoanele cu care vorbesti. Ba mai apar si papagali care n-au tangenta cu subiectul.
Am fost destul de politicos cu tine desi ai venit cu inventi si aberatii pe seama mea pe care nu le-ai putut dovedi. Adica nu ai raspuns direct la nicio intrebare ca sa priceapa tot omul ca scoti raspunsurile din burta.
Nu vad de ce iti doresti ca cineva sa vorbeasca cu tine "folositor si inteligent" cata vreme tu spui toate lucrurile inutile (contrar lucrurilor folositoare) cat si lucruri fara sens (contrar lucrurilor inteligente) din simplu motiv ca te distrezi. Deci: "Buna dimineata! Du-te spala-te pe fata si pe ochi!"
Si mai termina cu insultele pe aici ca nu esti in jungla. Traiesti intr-o societate, asa ca fa un efort si educa-ti limbajul. de exemplu notiunea de "fair-play" iti lipseste cu desavarsire.
"....prostilor care au inventat telefoanele mobile" sunt mult mai destepti decat te asteptai sau ai vrea sa crezi, dar parea mea este ca acum ai descoperit si prea multe despre cat te duce, deocamdata, mintea pe tine.
Mai, dar tu esti mai... lipsit de inteligenta decat credeam, si credeam ca esti foarte. Esti intotdeauna pe langa subiect si intotdeauna te legi de cel cu care vorbesti, apoi te plangi ca ti se intoarce moneda, patetic. Ma bagi in seama in speranta ca o sa te bag si eu ca altii nu te baga, eu te bag ca poate poate incepi sa te simti si ma scutesti de tampeniile tale, nu ma intereseaza ce crezi sau ce cred altii, esti jalnic, prea jalnic ca sa meriti atentie. Repet, daca nu ai ceva folositor sau inteligent de zis, scuteste-ma de citit aberatii. Dumnezeu sa te binecuvanteze!
mickadou întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: