Nu primești pedeapsă de la God dacă faci lucruri din ciudă?
Serios acum, te comporți ca o copilă. Demonstrează-ne că ești suficient de matură și știi când să te oprești.
Poți să faci ce vrei; puțin îmi pasă dacă rămâi pe site sau te retragi. Oricum am evitat să mai intru la această categorie, pentru că mă enervam de câte ori vedeam o aberație postată de tine. Am decis să stau deoparte până acum, dar ai depășit unele limite și se pare că nu îți dai seama, ceea ce este trist!
Sper sa nu fie o chestie de marketing se apuca si astia de colinde de craciun ar fi amuzant / in rest ce sa zic sper sa nu fie ceva ca sa apara si ei pe la tv sa nu fie un shou si atat ca pe la tv eu le-am vazut de fapt de multi ani nu am auzit de ei pe kiss tv cand au fost divuzati ultima oara nici nu stiu? cred ca pe atomic tv
Daca sa pocait, bravo lui! O sa aiba o lupta lunga sper sa fie puternic pana la capat.
Nu imi plac in mod deosebit[muzica lor] dar cinste lor ca l-au descoperit pe Dumnezeu si, mai important, ca l-au acceptat
Ptiu, te facusi frate si cu Bodo!
Prin asociere, pot sa te numesc vedeta?!
Multa pace si Duh sfant in post-ul tau!
Piesele lor care ca is vechi toate nici nu stiu daca mai exista pe net
Am fost acolo cat timp a fost sotul meu internat la Casa Austria.
Cunosti bine timisoara atunci / am trecut pe acolo cand m-am dus la bila in calea soerului si ti-a placut
Tie iti place heavy metal'ul Ema? Dedicatie de la mine pentru tine:
http://www.youtube.com/watch?v=Xw-m4jEY-Ns
Bodo (Proconsul) s-a pocait! Interviu cu Bodo 16/11/2010 Era deja pocait de sapte luni.Nu s-a pocait ca vine craciunul. Si ti-a placut la Biserica?
Mie mi-a placut foarte mult.Am fost si la Poarta Cerurilor si la Speranta.
Cand eram mic soramea era in clasa cu o pocaita aia statea langa noi aia ea facut constinta la maicamea cu ea si mama a mers pe la ei
DeProfundis99 întreabă: