| GodBlessYou a întrebat:

Va puteti imagina o lume fara religie?

Răspuns Câştigător
| FărăCapsLock a răspuns:

Ne naștem FĂRĂ religie, însă ne este indoctrinată de către familie imediat ideea asta.
Îți dau un exemplu: eu, agnostic deist fiind, dacă am un copil și nu-l învăț cu religie, nu-i spun absolut nimic de Dumnezeu și-l feresc de orice fel de informație de acest tip, când copilul va ajunge clasa I și va auzi de așa ceva, i se va părea o porcărie totală.

72 răspunsuri:
| EmaCha a răspuns (pentru ΚαςςιαnFilellinιkoς):

De fapt, eminescu chiar a fost ateu, caci a spus: "aratati-mi macar un pui de inger si voi crede in D-zeu!"

Răspuns utilizator avertizat

Asa pot spune si eu despre teoria particulei. si voi puteti sa ma intrebati ca de unde a aparut particula aia din nimic. asa, eu va voi intreba de unde a aparut d-zeu. cat despre teorie...o cam stie toata. si iti dau un sfat: nu vei face nici un ateu sa se reintoarca la religie! an nou fericit, ca obosesc coborandu-ma la nivelul tau!

Am 13 ani, iar in clasa a 5-a am dat un test iq...sunt printre primii 50 de copii cu iq ridicat din orasul/sectorul meu, deci poti sa-ti dai si u seama ca nu stau prea prost la capitolul inteligenta. totusi, ma indoiesc clar de gradul tau de inteligenta. Si s-ar putea sa te iei de varsta mea "frageda", si ca sa stii, nu-mi pasa daca ai 50, 60 sau 100 ani! pentru mine ramai acelasi om infundat in credinta. oricum, eu nu ma iau de crestini atat timp cat ei nu se iau de atei. si ce spuneai tu mai sus? ca cel ce ii jigneste pe altii de fapt se caracterizeaza? pai tocmai asta ai facut tu, in caz ca nu ti-ai dat seama!batting eyelashes

Ca sa stii: ambii mei parinti sunt crestini, doar eu sunt mica ciudatenie a familiei! si eu am fost botezata crestina, dar intr-o buna zi, mi-am dat seama ca nu exista nimeni acolo sus! eu deja nu eram sigura de existenta lui, dar datorita unui text din cartea de religie, mi-am dat seama ca D-zeu nu exista! cat despre site-uri, ca sa stii, site-urile nu m-au influentat deloc. pana sa intru p TPU si altele, umblam doar pe youtube si clopotel.ro. eu nu-s deloc genul de persoana influentabila...mai degraba sunt genul de persoana careia nu-i place sa se simta condusa! sunt independenta. si din totdeauna mi s-a parut o prostie ca femeile nu sunt egale cu barbatii in religie, astfel fiind incurajat misoginismul! oricum, n-am nici un chef sa-mi mai petrec ajunul anului nou certandu-ma! ti-am spus: eu n-am nimic cu crestinii, atat timp cat nu incep sa se ia de atei! la multi ani!

| PreaSfintitu a răspuns (pentru ΚαςςιαnFilellinιkoς):

Ti-as explica, dar oricum esti prea prost sa pricepi, asa ca nici nu ma obosesc.

| Aluiin a răspuns:

@Eminescianul
http://www.youtube.com/watch?v=SSxgnu3Hww8&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=CccaGaKOlSI&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=hCovYF51qHE

daca ai timp, si desigur, intelegi engleza, as vrea sa stiu ce parere ai despre chestiile mentionate in filmulete :)

| LoveNpeacE a răspuns:

Religia a fost inventata pentru controlarea maselor.

Întrebări similare