| EvelynCocainIIIa6 a întrebat:

Va rog, ajutati-ma pls! Vreau un site/blog unde se scrie (mult) mai multe despre satanismul rebel! Pe toate siteurile vezi: " sunt trei categorii blabla." si incepe despre alea doua in afara de asta! Unde sau cine stie multe dar multe despre asta happy Totul clar si explicat perfect happy FUUNDAAA!

20 răspunsuri:
| Wodenpints a răspuns:

Citeşte biblia satanistă a lui La Vey.

| GizazCraist a răspuns (pentru Wodenpints):

Unde se gaseste?

| Wodenpints a răspuns (pentru GizazCraist):

Dă-mi un mesaj privat cu e-mailul tău şi ţi-o trimit eu.

| EvelynCocainIIIa6 explică (pentru DarQueen):

Nu gasesti acolo! Scrie doar de satanismul modern laveeny blabla. Si despre satanismul rebel scrie doar ca da un nume prosat satanismului adevarat si bla straight face

| EvelynCocainIIIa6 explică (pentru Wodenpints):

Am citit-o! Nu scrie nimic ddespre satanismul rebel/teribilism aia care omoara animale si astea. Nimic nu scrie nici pe net :]

| Wodenpints a răspuns (pentru EvelynCocainIIIa6):

Păi în primul rând ala nu este satanism. Aia sunt doar puşti care dacă sunt obligaţi de părinţi să-şe termine ciorba din castron intră în depresie şi încep să ragă că pe ei nu-i înţelege nimeni şi vor să se omoare. După care se duc în cimitir şi beau coca-cola până devin hiperactivi.
Ăla nu este satanism. Faptul că omori animale (mai mici decât tine, care oricum nu au ce sa-ţi facă, bineînţeles) nu face nici asta parte din satanism.
Probabil nu ai găsit nicăieri să se scrie despre aşa ceva pentru că nu există satanism rebel sau satanism teribilist, sau cum ai mai zis tu. Cel puţin eu nu am auzit până acum de aşa ceva.

| AxyTM a răspuns:

Site nu cred ca iti pot spune.
sunt cele trei feluri de satanism.
din ce stiu eu, satanismul rebel nu cred ca are legatura cu cel a lui LaVey.
cred ca consta in deranjarea ordinii publice. bineinteles, asta cred eu. nu sunt sigur. nici nu pot sa spun sigur aceste lucruri, probabil gresesc.

| GizazCraist a răspuns (pentru Wodenpints):

Cam asa e
regulile 9 si 10 spun stric a nu ucizi animale neumane si copii decat daca este nevoie
satanismul in definitie inseamna sa fii propiul tau Dumnezeu si sa nu te lase condus de Cre(s)tini
satanismul rebel nu are legatura cu asta, el este o manifestare violenta a adolescentilor emo
cat despre paetea cu mancat toata ciorba e nesanatos pentru ca te obisnuiesti sa te saturi doar cand farfuria e goala fara sa mai tii cont de faptul ca oganismul e plin si te ingrasi de te ia dracu(daca tot vorbim de satanism)
deci "FATA" ideile tale nu au nimic de a face cu satanismul modern
cauta si tu pe google sau wikipedia

| EvelynCocainIIIa6 explică (pentru GizazCraist):

Lasa-ma omule! Am scris clar REBEL, terbilism! Nu satanisti "buni" care nu ucid. Stiu ca exista si satanisti (nu moderni) care ucid pentru Satana. Si aia au motivele lor. In capul lor! Adica ei cred anumite lucruri, de ce fac asta, Aia vreau sa stiu! Daca ai venit sa-mi dai argumente gen: fato tu nu sti nimic si asta nue satanism, nu am intere! Am specificat clar ca nu vreau despre stanismul lui laveyul vostru! Ok?

| GizazCraist a răspuns (pentru EvelynCocainIIIa6):

Alea-s secte sataniste mai bine nu te bagi

| EvelynCocainIIIa6 explică (pentru GizazCraist):

Unde le gasesti? Ce gandire au ei? Ce cred ei(ce trebuie sa faca).Nu-mi da sfaturi gen: nu te baga. Zi-mi te rog daca chiar vrei sa ajuti pe TPU :3 Cum gandesc, ai mai vazut asa ceva? Unde, cum? Vreau mai multe! Nu satanism modern, care se considera mai buni ca crestinii!

| GizazCraist a răspuns (pentru EvelynCocainIIIa6):

Mda aia is... pai... mai blanzi is cei din Al Kaida

| Wodenpints a răspuns (pentru EvelynCocainIIIa6):

Ştii prost. Mai documentează-te.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bisericasatanista e un forum..am fost si eu inscris.dar oamenii aia cred ca au probleme psihice si nu am mai intrat...te sfatiuesc sa nu intrii ca vad ca esti destul de curioasa despre satanism si esti usor de manipulat.o sa ajungi pe o cale gresita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EvelynCocainIIIa6):

Si vrei sa te informezi de astia mai periculosi care fac ofrande puntru Satan..Aia chiar ca au probleme psihice. poti sa te documentezi..si sa stii ca satanistii moderni sunt cu totul altceva..ai multe de aflat...eu caut acum un site sa vad daca gasesc.dar doar sa te informezi ca daca te bagi in asa ceva nu mai iesi.E ceva periculos si nebuneste sa te bagi in asa cv..mai bine stai si te roaga lui Dumnezeu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.satanism.ro/2012/03/21/satanismul-secta-criminala/ Ma rog altceva mai bun nu am gasit.\m/

| EvelynCocainIIIa6 explică (pentru anonim_4396):

Dada,stiu ca e satanismul modern.Dar nu ma intere, m-am uitat am si vorbit cu mai multi "satanisti", dar am vazut cum e si oricum nu am de gand sa fac mai multe decat sa aflu ce si cum :3 Dar eu vreau de astia, da big grin