| norberto a întrebat:

Va rog dati-mi un adevarat argument ca dumnezeu exista. Nu vreau sa-mi pierd credinta.

Răspuns Câştigător
| 1mohican a răspuns:

Credinta in Dumnezeu nu poti s-o pierzi daca vei privi adanc in tine sau in jurul tau (in mod deosebit in natura). Daca n-o ai, o pierzi, daca o ai, ea se va intari atunci cand ai dificultati.Ai incercat vreodata sa-L rogi sa-ti intareasca credinta?
Din experienta mea, iti spun ca El raspunde intotdeauna, dar nu de fiecare data asa cum ne-ar placea.Nu te lasa "furat" de stiinta, doar constiinta ta te poate ajuta sa vezi ca El exista. Ceea ce oamenii de stiinta au descoperitva intari doar ceea ce ai descoperit tu insati.
Succes si perseverenta, caci nu este un drum usor, si totusi este atat de usor.
Daca vrei un citat biblic, Isus Mantuitorul spune asa: "dati-Mi poverile voastre Mie". Este cel mai cumplit lucru: sa lasi tot greul sa-L duca Dumnezeu!

41 răspunsuri:
| Miauti a răspuns:

Te urci in masina si gonesti pe autostrada cu ochii in chisi. Daca supravietuiesti inseamna ca exista Dumnezeu. Daca nu poate ai sansa si o sa l vezi pe dracu.

| norberto explică (pentru RAY):

Am ajuns la doua concluzi. 1 pot sa cred pana mor si poate am dreptate, daca nu tot nu am pierdut nimic. e ceva care imi spune ca dumnezeu exista si cred ca asa o fi. 2 raymusic22tm, esti un fel de idiot din ala care se crede geniu malefic. uitate in jurul tau sunt multe, cineva tot lea creat. de unde crezi ca vin oameni? sunt foarte curios...

| RAY a răspuns (pentru norberto):

In primul rand jignirea adusa mie arata cat de crestin esti, eu macar te-am ajutat daca exista dumnezeu tu ai pacatuit eu nu ti-am spus ca nu exista ti-am spus sa te rogi sa gandesti pozitiv dar asta e, ai ignor definitiv

| ValyComan a răspuns:

Sigur te-ai uitat la Curiosity. Nu tot ce spune Stheven Hawking e adevărat

| EffieStone a răspuns:

Citeste biblia mai intii!

| norberto explică:

Nu-ti face griji voi supravietui raymusic.

| norberto explică:

Scuze raymusic nu vroiam cu adevarat sa te jignesc. imi pare rau. erau doar nervos pentru primul tau raspuns. poate ca am procedat gresit. iarta-ma.

NicolaeComan
| NicolaeComan a răspuns:

De mii de ani încoace, toate religiile au căutat să producă argumente pentru a se autojustifica. Niciuna nu a reuşit în mod satisfăcător, tocmai de aceea există atâtea religii, care se contrazic între ele, motiv pentru care au existat atâtea războaie religioase, Inchiziţia, Jihad-ul etc etc.

| Raynn a răspuns:

Buna dimineata, in sfarsit ai trecut de marea minciuna a celei mai folositoare unelte da manipulare, religia.

Welcome

| petcumircea89 a răspuns (pentru U2lrish):

"On the Origin of Species by Means of Natural Selection" by Charles Darwin.Asadar aceasta explica ORIGINEA SPECIILOR, DIVERSITATEA, si nu cum a aparut viata. Sper ca ai inteles MICA eroare facuta.Este important sa stii despre ce vorbesti.

Întrebări recente