Asta e tot
Am aghiasma de 16 ani, el are de 7 ani. Da, amandoi mintim intr-o conspiratie bisericeasca absoluta.
Cheama preotul singur sa-ti faca sfestania in casa (adica, exact sfintirea apei). Spune-i sa aduca cruce de lemn. Cumpara tu altceva cu care sa se stropeasca - un calugar a folosit un fel de pamatuf din ate - foarte practic.
Nu mai fii idiot de-a binelea. Biblia nu se contrazice cu absolut nimic (dar nu ma apuc in teologie cu tine, cum nu o fac nici cu sectarii).
S-au facut statistici care sa demonstreze ca tu gandesti? Daca da, te rog sa le postezi aici. Nu glumesc, eu ma indoiesc de capacitatea ta de a gandi si vreau niste sutdii. Sunt absolut convins ca se pot face, deci te rog sa le prezinti. Altfel, du-te cu minciunile tale la gara si cu primul tren fugi la dezapezit pe autostrada.
Ateu ipocrit si fara pic de respect ce esti...
Te-am rugat sa-ti ajustezi termenii in care mi te adresezi. Imi pare rau, dar sincer nu am timp de dispute care nu aduc nici un rezultat... As putea demonstra ca gresesti, dar scopul meu nu este sa te umilesc in nici un fel. Iti doresc toate cele bune!
Imi place sa cred ca discutia noastra a luat sfarsit AICI. O zi buna!
Argumentele nu-si au locul aici, intrucat nu cauti sincer Adevarul. Tonul general al raspunsurilor tale, atat fata de mine, cat si fata de alti utilizatori ai acestui site, ma fac sa banuiesc ca singurul tau scop pe aici este sa-ti reversi frustrarile din viata personala, sau ca pur si simplu te plictisesti, neputand, prin felul in care te manifesti, sa-ti gasesti parteneri reali de discutie, sau prieteni adevarati...Acum, te rog sa ma scuzi, dar chiar am ocupatii mai utile. N-ar strica sa-ti cauti si tu cateva...
Elena_Cristiana_1983 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Razvy12 întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: