| kaTTsu a întrebat:

Vă rog, urgent. Acum câteva minute sa tot fie 10-15 minute de cand mi s-a intamplat. M-am trezit la ora 3 si ceva dimineața, imi era foame, am fost la frigider am luat ceva, am mâncat apoi nu am mai dormit, dimineața la 5:25 am trezit-o pe iubita mea sa se pregătească sa plece la serviciu, mi-a cerut sa-i fac un cappucino, am desfăcut cutia de capuccino am luat o linguriță, am sters-o cu un servetel ca sa nu fie umedă, am luat câteva lingurițe de cappucino pe care le-am pus în cană si cand ma uit la linguriță constat cu stupoare ca era o cruce perfectă de la baza linguriței până la marginea ei formata din acele granule de cappucino, am rămas interzis, m-am blocat pentru câteva secunde apoi i-am arătat prietenei mele lingurița si și-a făcut cruce, până si ea s-a speriat, ce semnificație are aceasta cruce apărută pe linguriță, era perfect formată pe mijlocul linguriței.

7 răspunsuri:
| FaraNumePls a răspuns:

Ești menit laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu putem sti exact ce ar fi semnificat, dar de un lucru sunt sigur, Dumnezeu te iubeste nespus de mult, vrei sa stii cum poti deveni fiul sau? tot ce trebuie sa faci este sa il lasi pe tatal plin de dragoste sa vina in viata ta, printr-o rugaciune simpla catre hristos, ''Doamne isuse am pacatuit impotriva ta, a vrut sa fac totul asa cum vreau eu, te rog sa ma ierti pentru faptul ca te-am respins pana acum, cred ca moartea ta pe cruce a platit datoria pacatului meu, cred ca tu esti fiul lui dumnezeu, si te primesc pe tine ca mantuitor personal si ca domn al vietii mele, imi predau viata tie'' din acest moment duhul sfant vine sa locuiasca in tine, numele tau este scris in cartea vietii mielului, si nu vei mai fi despartit niciodata de dragostea, iubirea, caldura, grija tatalui ceresc. Dumnezeu a facut totul pentru tine, L-a trimis pe isus pentru tine, sa Moara, cand faci tot ce iti sta in putere pentru persoana iubita, cand dai totul din dragoste pentru ea, dar esti respins si dragostea ta este refuzata, inima iti este zdrobita si esti foarte intristat, Cum crezi ca se simte Dumnezeu? El te iubeste, poti chiar sa te impotrivesti lui, poti sa respingi dragostea lui, poti sa aduni toate pacatele facute de hitler si stalin la un loc, si tot nu il vei face pe Dumnezeu sa te respinga si sa il impiedici sa te iubeasca

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Aha. Mai baga o fisa. Dumniedzau asta al tau ne iubeste asa de tare ca ni i-a dat si pe Hitler, si pe Stalin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

El le-a dat dreptul al viata, pe tine de ce te-a creat? ca stia ca vei minti, vei injura, vei fi imoral, vei fura. dar el te iubeste oricum si vrea sa ne indreptam

Tata si mama m-au creat. Ca poate rasa umana e experimentul unei rase superioare, desigur. Un experiment esuat, bineinteles. E un barbos in cer, ma iubeste, dar are niste trepadusi pe care trebuie' sa ii platesc ca sa se roage pentru mine. Mdah, suna foarte logic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nu trebuie sa platesti pe nimeni ca sa se roage pentru tine, dumnezeu nu poate fi cumparat, prin credinta in isus tu poti vorbi cu dumnezeu prin rugaciune. Nu ai nevoie de nimeni in afara de isus ca sa poti comunica cu dumnezeu. dar noi prin spovedirea la biserica si prin mersul la biserica suntem intr-o relatie cu dumnezeu, biserica este casa lui dumnezeu lasata pe acest pamant.

Se leaga destul de bine povestea pentru cei slabi de inger, nu zic nu. Eu sunt impacat cu ideea de a crapa si gata, end game. Credinciosii nu pot concepe asa ceva, au nevoie de un tatuca cu ciomagul sa ii indrume.