| Nicu3000 a întrebat:

Va salut! Am auzit/citit urmatoarele afirmatii : 1. Toti ortodocsii se duc in iad! ( din partea neoprotestantilor). 2.Toti neoprotestantii se duc in iad! ( din partea ortodocsilor). Cum e posibil sa trimiti zeci de milioane de oameni in iad fara sa ii cunosti, doar pe baza unor interpretari diferite ale Bibliei?

Răspuns Câştigător
| BADBUNNYaruncacubanii a răspuns:

Pai sa ținem cont: singurul judecător este Dumnezeu. Nimeni ca om nu poate spune dacă tu sau eu o sa ajungem în iad sau un rai. Restu sunt doar speculații. Fiecare zice ce are chef și înțelege Biblia cum vrea chiar și greșit.

14 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

In noul testament nu apare nici o religie,pocaiti fac propagnda de genul mai mult,ca doar secta lor te salveaza restul sunt false, ei considera catolici si ortodoxi ca fiind pacatosi iar ei ingerasi, ei fac parte din alta lume restul sunt rai, te alegi cu iadul daca iesi din secta lor, fi fara griji ca fara oxigen creierul nu poate exista deci nu exista a doua viata

| mentholinks a răspuns:

Oameni dobitoci sunt cei care fac astfel de afirmatii. Oamenii vor primi rasplata dupa faptele lor, nu dupa ce au fost indoctrinati sa creada.

| Steregoi a răspuns:

Citeste si tu Biblia si apoi vezi "pe cine trimiti si tu in iad". Am glumit. Iadul cu smoala nu exista. Iadul sunt cimitirele. Lacul cu foc e moartea a doua sau vesnica. Studiaza personal Biblia si nu te lua dupa ce zic altii.

| Nicu3000 explică (pentru Steregoi):

Lazar si bogatul nemilostiv?

| Nicu3000 explică (pentru Steregoi):

Na, ca a mai aparut o optiune la care nu ma gandisem! Tu ii trimiti si pe ortodocsi si pe neoprotestanti la moartea a doua, presupun ca nu vei admite ca va ajunge vreunul in rai!

| Steregoi a răspuns (pentru Nicu3000):

Lazar e omul drept in acea parabola. Bogatul e fariseul.

| SG1995 a răspuns:

Buna intrebare, doar ca in cauzul neoprotestantiilor, toata lumea merge in iad in afara de cei care urmeaza secta, ce vorbesc, acelasi lucru e si pentru ortodocsi doar ca e o secta mai mare, de-asta consider eu religia de rahat.

| SG1995 a răspuns (pentru RAY):

Pai si la ortodocsi la catolici e la fel, apropo, crestini erau evrei, doar evrei si ca religie si ca natie pana mutalau de Paul si-a bagat nasu curu sectantiilor evrei aka crestini.

| CosminCD a răspuns:

Rautate venita din partea unora! Vor ajunde in "iad" (adica vor muri) toti cei care l-au respins pe DUmnezeu si nu au facut ce spune Sf. Scriptura.

| RAY a răspuns (pentru SG1995):

Ai dreptate seby

| CarolineF a răspuns:

E trist că unii încă cred că mântuirea o capeți pe baza religiei și nu pe baza jertfei lui Isus Cristos...
nu contează că esti ortodox, catolic, baptist, penticostal, reformat etc, pentru Dumnezeu astea sunt egale cu 0.

| Nilsson a răspuns:

Cei care afirma ca mantuirea se face doar pe baza apartenentei la anumit cult religios se inseala, sunt oameni credinciosi si curati fiecare confesiune.

| DeyCj a răspuns:

E posibil din punct de vedere al popilor doar.Cum popii nu se mai înțeleg între ei o ajuns ca „crstii" să se nască o dată și să-n-vie de 5 ori pe an, ca așa li se scoală lor, deși cică numa o singură dată o înviat.
Chestia cu ajunsul în iad, asta e un mesaj de răzbunare ce pleacă de la „doxiștii drepți", cunoscuți pentru cea mai primitivă formă de credință creștină din lume( ce real nu e credință că e doar o doxă dreaptă,(ortos+docmatis=ortodox)) spre neoprotestanți, despre care se știe că s-au desprins din beserica majoritară și au câștigat adepți aproape cât doxiștii drepți, lucru ce doxiștilor drepți nu le-a convenit, și au căutat să le distrugă beserica, lucru ce nu le-o ieșit, dar ei(popii ortodocși din așa zisele sfinte sinoade ecumenice(așa sfinte-s numa' că o mână de popi fac credința oamenilor printr-un set de doxe, cu care îndoctrinează fraierii ce cred în domnu)) în prostia lor de răzbunare continuă acest lucru.

| r3r3r3r3r3r3 a răspuns:

Pai nu e drept, ai dreptate, nu conteaza ce religie ai atata timp cat crezi, iubesti si pazesti poruncile Sale si pe El.