anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va salut pe toti si postez aici pentru ca am o mare dorinta si sper sa o pot implini cu ajutorul vostru. De curand am avut un vis, foarte ciudat. Am visat un inger care se apropia de mine sub intruchiparea unui catelus, foarte bland si foarte delicat. Eu am o problema cu bunica mea, care m-a crescut de mic si acum este bolnava destul de grav, sufera de probleme ale colonului. Zilele trecute a avut acelasi vis, un catelus care cobora si ii lingea ranile, sperand ca se vindeca... De cateva zile nu-mi gasesc pacea si linistea din cauza acestui vis. Cu toate acestea as dori sa merg la Iasi la moastele Sfintei Parascheva cu bunica mea, insa nu am banii necesari pentru a o putea duce si pe ea. Din Timis in Iasi, pretul autocarelor fiind detul de piperat sa nu mai vorbim de tren care este mult mai scump. As avea rugamintea la voi, cine ar putea ajuta macar pe bunica mea sa ajunga in Iasi. Va multumim

5 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Îmi pare rău se te dezamăgesc și mai ales că-mi las latura sentimentală acasă dar moaștele nu te ajută cu nimic. Mai bine întrebi cine te ajută cu tratamentul decât cu mersul la moaște, sincer.
Și chiar dacă ar exista Dumnezeul vostru el ți-ar asculta rugăciunile și dacă sunt făcute de acasă, nu cred că vrea să chinui săraca bătrână să o calce aia în picioare la coadă bolnavă cum e...
Crede-mă, dacă o duci la moaște pe vremea asta (sau cel puțin cum se anunță) cu toți disperații care sunt acolo și aglomerația nu o să-i faci decât rău.
Mai bine strângi bani să o duci la un doctor care să o vindece cu adevărat.

Răspuns utilizator avertizat
| Swifthammer a răspuns:

Macar de data asta a zis si lolozilla ceva cu care sunt de acord. Eu zic sa te rogi pentru bunica ta, si te sfatuiesc din tot sufletul sa nu te duci la lins de oase. E un obicei pagan care nu-ti va atrage decat mai multa suferinta. Roaga-te sincer (si nu la icoane, ci cu ochii inchisi, ca in prezenta Lui Dumnezeu) si Dumnezeu te va asculta. Sanatate bunicii. Dumnezeu sa te lumineze!

| alessia5158 a răspuns:

Ca idee: biletele de calatorie pentru pensionari acopera 50% din costul unei calatorii cu autocarul--- mai toate firmele de transport interjudetean accepta asemenea bilete. Sanatate bunicii!

| mutascu a răspuns:

Vezi si ce inseamna visul tau... uite eu am gasit ceva aici : http://www.visele.ro/cauta.php?vis=Inger