Ca duci lipsa de logica daca crezi asa ceva, fi calm nu ve veni nimic, ne vom distruge in al trelea razboi mondial care va vi pe in anul 2025 1 martie, ziua 5, ora 9 minutul 7
Traim vremurile de pe urma. Sfarsitul lumii va veni, dar nu stie nimeni ceasul si ziua, numai Tatal.Te-ai gandit vreodata ca va veni un ceas in care vei sta inaintea Dreptului Judecator? Cum te vei putea dezvinovati?
Pe conserva de pateu scrie ca expira in 2013... eu am incredere in ceea ce este scris pe conserva de pateu...
Pot sa iti spun doar atat:
1 Nimeni nu stie si nu va stii vreodata cand va fi sfarsitul lumii.
2 In ziua de 21 decembrie e ziua surorii mele asa ca o sa ma distrez la maxim pentru ca nu o sa se intample absolut nimic
3 Si noaptea cand voi ajunge acasa voi dormi la fel de bine ca si pana acum.
Mersi ca mai lamurit, si la multi ani surorii tale din partea mea!
Si daca totusi va fi sfarsitul lumii in 2012, inseamna ca pe conserva e greseala de tipar.
Un singurl lucru se va sfarsi la finalul lui 21 decembrie: ziua de 21 decembrie...In rest, nu va fi nici un sfarsit, stai linistit. Am sa te caut pe 22 daca e nevoie pentru a te asigura ca nimeni n-a patit nimic
In Biblie scrie clar ca nimeni nu cunoaste sfarsitul lumii, nici fiul lui Dumnezeu.
Vorbe in vant.stai linistit nu vine. bine ca atunci ma duc la cinema cu 3D asa ca daca vine nici nu voi simti
cristina007 întreabă:
Anonima_6240 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: