| mentholinks a întrebat:

Vad unii atei si crestini care inca se zbat la aceasta categorie sa-si impuna punctul de vedere. Nu v-ati saturat? Nu vedeti ca pe nimeni nu mai intereseaza lucrurile astea decat pe voi si pe mine? Bate vantul la aceasta categorie in timp ce conversatiile banale si sexul cotidian prospera? Eu zic sa o lasam mai moale si sa ne vedem de ale noastre ca nu intereseaza pe nimeni daca avem sau nu de spus ceva.

11 răspunsuri:
| DatNugget1212 a răspuns:

Adevăr ai grăit. Ar trebui să ne iubim uni pe alți deoarece suntem frații și surorii, și n-ar trebui să ne certăm, și să acceptăm oameni indiferent de culoare, gen, religie, corp, etc.

| anonimg a răspuns:

Avem nevoie de diversitate pentru că așa am fost creați.
Nu trebuie să împiedicăm pe nimeni să-și spună punctul de vedere. Mai ales că sufletul este mai important decât trupul.

| RAY a răspuns:

Nu vad nimic rau in asta,de asta exista categoria asta,pentru a exista trebuie puse intrebari si sa se raspunda la intrebari, religia e un lucru important din viata fiecaruia sau ideea de moarte, creatie, existenta, scop, sens

| slayer09 a răspuns:

Bine punctat, ar trebui ca noi, din buna cuviinta sa ii ajutam pe cei ce sunt la categoria dragoste si sex sau adolescenti, pentru ca au inceput copii sa piarda calea cea frumoasa si buna a copilariei.

| BogdantheDreamer a răspuns:

Intr-un fel iti dau dreptate, m-am saturat si eu sa tot spun aceleasi lucruri la nesfarsit.
M-am saturat sa raspund la intrebari gen : " de ce in Biblie e pusa virgula asta aici si nu dincolo?''

Fiecare sa faca cum crede de cuviinta. Vrei sa il descoperi pe Dumnezeu? Descopera-l singur cautand unde trebuie.

| danut a răspuns:

Daca ai probleme de ce te mai "zbuciumi" pe aici lasa-ne in neputintele noastre si fugi la sexul cotidian. Nu ai auzit de liberul albitru de vrei sa ne ingradesti alegerea? Veziti de ale tale.

| mentholinks explică (pentru danut):

Bine ca recunosti ca sunteti neputinciosi.

| Theo94 a răspuns:

Dezbaterile, discutiile fara limbaj vulgar sunt bine venite, parerea mea.

| Steregoi a răspuns:

Eu.

| danut a răspuns:

Pentru unul ca tine "neputintele" noastre sunt "locuri' de neatins sau imaginat.

| Delmo_Catalin_1984 a răspuns:

Lasa-i sa se zbata. Poate evolueaza...