| IntrebariIntrebatoare a întrebat:

Vampirii pot sa devina crestini? (nu fac referire directa la XxXBlackVampireXxX)
Eu stiam ca apa sfanta si crucile de argint ii ard?

Răspuns Câştigător
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Hei, cum adica eu nu exist?! waiting

Da chiar ma ard curucile de argint si apa sfintita, imi trece doar daca fac terapie cu Prea Sfanta Bere si beau un cocktail din sangele lui Nicolae Guta, Justin Bieber si Traian Basescu.

P.S: imi place sa-mi ascut coltii cand ma uit la avatarul emei.

12 răspunsuri:
| Taylor4Cullen a răspuns:

Vampirii nu exista laughing

| 이벨 a răspuns:

In primul rand vampirii nu exista

Răspuns utilizator avertizat
| がさいゆの a răspuns:

Vampirii nu exista dar daca te referi la chestiile din filme nu, vampirii nu pot deveni crestini deoarece apa sfanta si crucile ii ard

| Taylor4Cullen a răspuns (pentru IntrebariIntrebatoare):

Filme si seriale S.F spune`i unui vampir "Piei din ochii mei satana" si devine crestin pe loc

| Taylor4Cullen a răspuns (pentru がさいゆの):

Depinde ce fel de vampiri, daca te referi la vampiri traditionali gen Dracula, atunci da crucile si apa sfintita ii arad, dar daca te refi la vampirii moderni gen Edward Cullen (Twilight), Damon Salvatore (The Vampires Diaries) nu au nici o problema cu chestiile astea, si pot sa devine crestini usor

| がさいゆの a răspuns (pentru Taylor4Cullen):

Oricum filmele cu vampiri sunt toate diferite si n-ai cum sa zici exact cum sunt toti vampirii din filme.

| KlaraWeiss a răspuns:

Nu, pentru ca nu exista.

| hellen32 a răspuns:

Acestea sunt mituri, eu inceerc sa descopar o dovada stiintifica a termenului de vampir. sa stii ca exista o asa zisa boala, care se trateaza cu sange, scade rezistenta ochiilor la lumina si inca alte detalii izbitor de asemanatoare cu cele ale vampirilor. In plus daca ar fi sa ne bazam pe teoria ca exista vampiri, atunci conform legendelor nu este vina lor ca sunt asa si chiar daca respectand miturile nu se pot atinge de lucruri sfintite poate ca cred in creator

| TwilightFanRB a răspuns:

Vampirii nu devin crestini niciodata pentru ca da apa sfanta si crucile de argint ii ard si apropo vampirii nu exista, au existat acum cateva mii de ani!

| Rapunzell a răspuns:

Ce vampiri? laughing

| cthulhu a răspuns:

Multi vampiri sunt crestini. S-ar putea sa-i arda crucile de argint. Dar crucile de aur ii atrag.

Întrebări similare