NOname
| NOname a întrebat:

Văzând câte discuții în contradictoriu sunt la "Religie", stau și mă întreb: oare și musulmanii au astfel de polemici pe seama Coranului și scrierilor de acolo? Și dacă da, au și ei un fel de TPU de-a lor?
P. S. Da, mi s-a spart contul - NOname e la "Religie".

9 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Nu am priceput cine a pus această întrebare!
Adevărata (ființă fără nume ) „ NOname" sau altă persoană!

Nu cunosc araba și nu am intrat pe nici un site islamist, dar în statele islamice, care permit mai multe libertăți de exprimare or exista și asemenea site-uri.
Eu înțelesesem că după „minunile" din 1989 - 1990, am câștigat final-mente „ libertatea" de a „ lătra la lună "!

| Tania a răspuns:

OOO_ooo pai nu cred ca ar indrazni cineva sa comenteze ceva de coran,mai ales daca este musulman.
Ori este impuscat, batut, ar iesi cam sifonat

NOname
| NOname explică:

La mulți ani, dispărutule!
Mă simt onorată că m-ai blagoslovit cu prezența ta.

Deci zici că și la ei se ia totul mot-a-mot (de parcă n-au auzit în viața lor de metafore) sau se întoarce pe dos până 2+2 dă 5, iar dacă nu ajung la comun acord, se omoară?

Apropo, știi că ieri am vrut să te omor?
Dacă vrei să afli și de ce, treci în privat!

...Deci, ce spuneam? Ah da, La mulți ani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din păcate (nu?), iar nu pot să-ți răspund și eu "pe bune"! chiar mă enervează chestia asta! îmi vine să-njur!
dar nu pot, că nu-i frumos! aici;
ok; hai-mai bine- să îți spun o poveste!
eu am un amic-așa care-i plecat la o mănăstire! merge pe 12 ani - cred; e ceva,nu? și se pare că acolo o să și rămână până la final! vorba vine - "final",pentru că normal se zice că e doar prima parte,urmând ca mai apoi,cine vrea și are chef, să treacă la aia cu "viață veșnică", sau ceva de genul ăsta! in fine;
faza e că m-a sunat omu acu vreo 2 ani,înainte să plec din RO,și-mi zice dacă nu vreau să vin pe acolo o lună-așa să îi ajut la niște treburi cu ziduri-gresie-termopane-etc.
cașcaval nu prea ieșea,dar a ținut să mă asigure cum că se trece totu într-un cont mai special,și deci că e-cum ar veni- "pentru Domnul"; și-atuncea m-am băgat,c-am zis că dacă am muncit vreo două*j de ani pentru domnii Iliescu, Băsescu,&comp, nu mai contează acu o lună-două în plus s-o mai fac...gratis; nu?
bun; și m-am dus; m-am apucat de treabă,una-alta,mai o ieșire duminica pe la un fotbal cu niște seminariști veniți in vacanța de vară pe acolo,mai un joc de cărți cu bere și toate alea,plus filme pe laptop,dar nu cu prostii-Doamne ferește! filme normale,comedii,acțiune,d-astea.
doar la fotbal ce ne mai înjuram, dar nu se pune, pentru că eram cam la 200 de metri de locație.
in fine; să lăsam asta! bun; și-ntr-o zi - deci,cum mă plimbam eu cu treabă prin zona lăcașului sfânt,aud așa-deodată,ce credeți?,exact - o vorbă mai urâtă,cam ca un fel de înjurătură! mă-ntorc să văd cine-i nesimțitul și măgarul, dar se pare că și fugise, că nu mai era acolo decât un preot-călugăr la vreo 50 de ani-așa,deci și el cu ștate vechi de plată la firma respectivă!
și deci imi zic "asta e", și dau să plec! la care el imi spune cu -evident- bunătate-n glas o chestie de genu "ce te uiți așa băi drac împielițat!", după care se rezeamă de un perete că era foarte obosit de la câte rugăciuni făcuse prin barul aflat la vreo 3 km, în satul din apropiere.
apoi probabil că și-a dat seama că nu-i frumos ce-a făcut și m-a lăsat in pace!
adică treceau 3 femei pe acolo,să intre în biserică,iar el le-a invitat și le-a binecuvântat cu "ați venit la rugăciune? curvelor?"
pe bune,NOname - nu e caternică!
ok; bine*nțeles că am fugit eu repede și am chemat niște colegi de-ai lui,care l-au luat repede d-acolo și l-au închis într-o chilie d-aia,unde a dormit omul până s-a făcut bine,iar a doua zi-normal-era fresh,din nou evlavios,și numa bun de citit-cântat la strană;
ideea e că eu m-am dus mai apoi și l-am întrebat pe amicul meu,dacă am visat,sau chiar s-a întâmplat faza asta,iar el mi-a zis că da,dar să nu care cumva să mă apuc să judec pe "fratele",ci doar trebuie să mă rog pentru el! că așa se face!
... evident că m-am gândit să-l ascult și m-am pus pe rugat! mai exact am ieșit undeva p-afară,la poarta mănăstirii și am fumat două țigări cu unu care venea pe acolo cu o mașină și mai aducea bere din oraș,ieftină,plus altele - vodka,brandy,etc;(pe bune!)
apoi m-am întors iar la amicu,și i-am zis "gata!"
el:"păi nu așa! trebuie să te rogi mereu! adică dacă un "frate" are "ispite" și face "păcate" trebuie să te "rogi" neîncetat! te rogi pentru tine,și ai tăi,iar apoi spui *ajută-l Doamne și pe fratele X,să își alunge ispitele!*!"
ceva de genul ăsta!
ei bine-draga mea-aici vroiam eu să ajung!
tot atunci am aflat că rugăciunea asta-adevărată(da?) înseamnă atunci când o faci mereu! dar mereu! adică :mergi pe stradă,lucrezi,mânânci,ești in biserică,nu mai ești,te urci în mașină,aștepți la semafor,stai pe net,sau scrii pe TPU,etc-etc; nu?
și faza e că fiind prea ocupat cu rugăciunea,în mod normal n-ar trebui să mai ai timp să te contrezi cu alții pe site-uri de socializare!
noi suntem departe rău!
hai că n-o mai lungesc! ai prins tu poanta!
bine; sper să nu mă iau cu unii p-aici,acum; de fapt o să mă rog,cred! nu? chiar - hai să mă rog!
pa; ai terminat cafeaua?
a! era să uit! spune-mi și mie,femeia asta din clip,dacă n-a plătit taxa aia de timbru, o întoarce de la vamă, sau cum e? că n-a plătit-am văzut!
http://www.youtube.com/watch?v=kajFtUYe5Wc&feature=related

NOname
| NOname explică (pentru anonim_4396):

Of, of... Bună-i asta!
...Deci ca să nu ne gândim la cai verzi pe pereți, trebuie să repetăm mereu tabla înmulțirii?

(Born, cum se numește treaba asta în psihologie?)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Exact! plus că mai e o fază care cred eu că ar trebui s-o facă cei care au înclinația asta spre,cum să zice?, spre..., da! spre credință!
deci trebuie să-i lase in pace pe cei care nu se pricep la d-astea! eu așa zic! pentru că m-am trezit eu odată(acu 2 luni) cu cineva care se băgase peste o intrebare de-a mea,și imi spunea...că ar trebui să fiu mai superstițios,sau ceva de genul ăsta;
ori eu, aici, zic că nu-i corect; deci lași omu in pace,cum spuneam(te rogi pentru el-eventual,dacă tot ai timp), iar dacă e să vrea el-așa vreodată să modifice ceva pe facebook,la aia cu religia,atunci poa* c-o va face! dacă nu - nu;
uite, nepoata mea, cea de care povesteam mai ieri că știa să diferențieze "fetisele" de "băiesei", când avea vreo 2-3 ani,nu prea mânca deloc,și mă*sa se tot plângea la mine, de chestia asta! iar eu,când le aveam în audiență duminică,toată ziua,dar și toată noaptea,făceam următoarea fază: îmi luam o roșie,un castravete și o bucată de brânză,le tăiam frumos intr-un castron,și incepeam să bag în mine,ca nemâncatu,cu ochii la tv- telecomanda-n mână,sau la pc,cu "mausu"; asta mica dădea ture pe lângă mine da* eu n-o vedeam,nu mă interesa! saliva de numa-numa,dar nu-mi păsa - că mai devreme declarase pe propria răspundere cum că nu-i e "foame de nimic"! așa zicea ea - eu doar repet! bun;
și stătea ea ce stătea,și numai ce-o vedeam deodată cum băga ușor mâna-n bol și s-apucă de extras cu grijă,ce nimerea de prin el,cu ochii mari făcuți la mine,doar-doar de nu i-oi zice eu ceva!
numai că eu îi ziceam-evident:"păpușa,mă lași să mănânc și eu? sau nu mă lași? da? te rog frumos!"
iar ea o lua imediat la fugă și-o auzeam cum cerea prin bucătărie -de la cine se nimerea pe acolo - "roșii pe farfurie";
deci morala:lași copilul în pace,nu bagi în el aiurea, iar când o avea poftă, sau i-o fi foame - o zice el!
nu?
...acum fata are 8 ani,și e mare și frumoasă și mi-e dor de ea.
peste vreo lună juma*te merg s-o văd! pa,draga mea.
PS:
ok; uite și o melodie frumoasă, mie mi-a plăcut, o am și eu de la fata asta DontSpeak4JessieJ;

http://www.youtube.com/watch?v=j2WWrupMBAE&ob=av3e

NOname

Foarte frumoasă poveste cu o morală la fel de frumoasă.

A, și dacă tot am ajuns să vorbim despre "alea mici", http://www.youtube.com/watch?v=d0r_qkuURGE.
"Pan' mă voi face mare, acum nu înțeleg nimic... De ce?".

NOname

Ți-am găsit un avatar super simpatic, care cred că ți s-ar potrivi ca mănușă. Numai vezi ce zice și Born, că el deține drepturile de autor. :D

http://www.google.com/......tp?/imgres

| ProjectJackpot a răspuns (pentru NOname):

"But i eated it" ...Cineva tocmai a reinventat conjugarea la trecut a verbului "eat"