Vezi conversaţia de aici, poate te lămureşti:
http://www.tpu.ro/......-sti-cate/
Nu vad ce e asa de complicat? Nu trebuie sa stii istoria religiilor ca sa nu crezi in persoaneje fantastice
Pentru multi oameni e "cool" sa fii diferit. Iar pentru unii asta inseamna sa fie atei, pentru ca majoritatea e religioasa. Cred ca si colega ta vrea doar sa iasa in evidenta prin asta, si nimic altceva. Ateismul care nu se bazeaza pe ceva cunostinte e cam egal cu zero, pentru mine cel putin.
Cam asa sunt toti ateii care se mandresc cu faptul ca-s atei.Nestiutori, mucosi si sunt atei de dragu' de a fi.
Dex "atei, -ee, s. m. și f. Adept al ateismului; persoană care neagă existența lui Dumnezeu și a oricărei divinități. – Din fr. athée, lat. atheus. " nu e neaparat obligatoriu sa stie toate personajele fictive dar e foarte indicat sa stie cate ceva despre religii. sau sa citeasca biblia sa tie ce prostii se regasesc in ea. incat daca o intreaba cineva de ce nu e credincioasa, sa poata spune cu incredere "pentru ca biblia e plina de porcarii"
Da si eu am pus o întrebare asemănătoare si mi-au sărit toți ateii din zona in cap si tot nu am primit un răspuns concret
Da, ca sa stii, evreii cred in Dumnezeu.
A era si vreun evreu intre ei, nu mi-am dat seama atunci rectific "ateii si evreii din zona." Da acum sa nu se supere evreii care nu mi-au sărit in cap
Asta merge in ambele sensuri cum potii fi crestin cand nici tu nu stii in ce crezi? Is exemple o multime si cred ca ii mult mai grav decat dansa, multa lume ii proasta, pentru ea fenomenul de turma s-a aplicat perfect, adica probabil l-a vazut pe x si y atei si a zis ca si ea trebuie sa fie, la fel si cu crestinismul, sa nu creada cineva ca am acum ceva impotriva crestinismului, l-am luat doar ca reper fiind majoritar.
Alex întreabă:
Frommywindowcar întreabă:
DeProfundis99 întreabă: