Da si eu am pus o întrebare asemănătoare si mi-au sărit toți ateii din zona in cap si tot nu am primit un răspuns concret
Asta merge in ambele sensuri cum potii fi crestin cand nici tu nu stii in ce crezi? Is exemple o multime si cred ca ii mult mai grav decat dansa, multa lume ii proasta, pentru ea fenomenul de turma s-a aplicat perfect, adica probabil l-a vazut pe x si y atei si a zis ca si ea trebuie sa fie, la fel si cu crestinismul, sa nu creada cineva ca am acum ceva impotriva crestinismului, l-am luat doar ca reper fiind majoritar.
Nu vad ce e asa de complicat? Nu trebuie sa stii istoria religiilor ca sa nu crezi in persoaneje fantastice
Cam asa sunt toti ateii care se mandresc cu faptul ca-s atei.Nestiutori, mucosi si sunt atei de dragu' de a fi.
A era si vreun evreu intre ei, nu mi-am dat seama atunci rectific "ateii si evreii din zona." Da acum sa nu se supere evreii care nu mi-au sărit in cap
Pentru multi oameni e "cool" sa fii diferit. Iar pentru unii asta inseamna sa fie atei, pentru ca majoritatea e religioasa. Cred ca si colega ta vrea doar sa iasa in evidenta prin asta, si nimic altceva. Ateismul care nu se bazeaza pe ceva cunostinte e cam egal cu zero, pentru mine cel putin.
Dex "atei, -ee, s. m. și f. Adept al ateismului; persoană care neagă existența lui Dumnezeu și a oricărei divinități. – Din fr. athée, lat. atheus. " nu e neaparat obligatoriu sa stie toate personajele fictive dar e foarte indicat sa stie cate ceva despre religii. sau sa citeasca biblia sa tie ce prostii se regasesc in ea. incat daca o intreaba cineva de ce nu e credincioasa, sa poata spune cu incredere "pentru ca biblia e plina de porcarii"
Vezi conversaţia de aici, poate te lămureşti:
http://www.tpu.ro/......-sti-cate/
Alex întreabă:
Frommywindowcar întreabă: