| Moisie a întrebat:

Vi se pare anormal faptul ca niste oameni primitivi, care nici pe departe nu puteau avea cunostiintele pe care le are un om din era informaticii, sa se insele in privinta definirii si cunoasterii sufletelor?
Nu vi se pare o aberatie imensa ca un om din ziua de azi, traitor in era informaticii intr-o perioada in care stiintele au cunoscut o dezvoltare atat de mare, faptul ca uni ca Dvs credinciosii, sa ramana ancorati in primitivism si sa stati intorsi cu fundul catre Stiinte, in loc sa cercetati ca sa STITI si nu sa CREDETI ce credeau acei primitivi care nu aveau posibiltatile Dvs de cunoastere?
Nu vi se pare ca pacatuiti chiar impotriva conditiei voastre umane?

Răspuns Câştigător
| PVAAVU a răspuns:

Aha,deci unii dintre noi nu profita de faptul ca au posibilitati de cunoastere.Nu mi se pare normal.

10 răspunsuri:
| PVAAVU a răspuns:

Nu inteleg nimic din ce spui.Zi mai pe scurt.

| Moisie explică (pentru PVAAVU):

Mai incerca sa repeti pina intelegi!
Incearca sa intelegi de la " Nu vi se pare o aberatie..."! pentru ca acolo este intrebarea!

Dar ce ti se pare normal?
Ti se pare normal sa fie cineva prost bata in era informaticii?

| PVAAVU a răspuns (pentru Moisie):

Am spuns ca NU mi se pare normal.

Scuze, am citit in fuga.
Intr-adevar unii cred totul a proasta desi au posibilitatea sa se informeze ca sa STIE in loc sa CREADA!

Fiecare cata minte are. Unii nu-s prosti, dar sunt lenesi.Hei,dar daca-s singuru' care a raspuns cu ceva in idee cu tine, nu dai funda?

Ti-am dat ...acum e bine?

Iti dau voturi.Multumesc.

Amice,daca voiai mi-o dadeai. Voiai?

Ti-o dadeam pentru ca oricum ai raspuns cel mai corect la intrebare

Întrebări recente