Viata omului nu e hotarata de nimeni si de nimic. Desigur sunt multe lucruri care ne influentiaza destinul dar cea mai importanta este hotararea noastra.
Destinul nil facem cu mana noastra nu este scris in stele, carti etc cu fiecare pas inaintam spre viitor, noi construim viitorul prin prezent, existenta zeiilor nu s-a dovedit deci vb de ceva care nu ea fost dovedita existenta
Daca hotararea noastra face parte din destinul nostru? Daca destinul in sine nu poate fi afectat de nicio decizie umana, iar ideea de schimbare a destinului face parte din natura umana? Eu cred intr-un "destin" care a luat nastere odata cu Universul. Totul a fost prezis si se scrie intr-o carte odata cu trecerea timpului. Nimeni nu isi poate stii destinul iar acesta poate fii umil sau maret. Consider ca am putea prezice viitorul, astfel afland destinul fiecaruia cu o tehnologie foarte foarte avansata deoarece exista triliare de factori care trebuie luati in calcul.
Nu nu este hotarata de destin pentru ca destinulnu exista felul in care traiesti tu decizi pentru el durata vietii o da Dumnezeu Dumnezeu nu modifica destine ar fi un Dumnezeu imperfect si nu e cazul
Tu te referi la predestinare? Pai asta implica liberul albitru care implica o intreaga filozofie!
Pe scurt: nu suntem predestinati, avem libertate deplina dovedita fizic de incertitudinea cuantica.
Nu exista liber arbitru aici! este o mare amagire! cum poti sa alegi tu intre satana si Dumnezeu, libertatea ai avut-o in starea desavarsita inainte de a veni aicii in pacat! aici ne nastem in pacat, ce libertate sa ai? predestinarea este si dovedita biblic si logic! gandeste-te ca aici venim ca urmare a ceva ce s-a intamplat de aia uni se nasc asa de aia uni sunt doctori si tu nu poti si! pentru ca nu aici a ales ci in preexistenta!
anonim_4396 întreabă: