Daaaa, e ceva normal la sfarsitul veacului tinerii si batranii vor avea viziuni si vise!
Viziunile pot veni si in vise. Numite vise premonitorii.
Viziuni in stare de veghe, de constienta nu am avut vreodata.
Vise premonitorii am avut 2-3, cand eram in liceu. Erau infatisate detalii dar dupa 2-3 zile, s-au adeverit.Nu era nimic grav.
De atunci, nu tin minte sa mai fi avut.
As vrea sa mai am, dar nu tragice.
Http://dexonline.ro/definitie/viziune
VIZIÚNE, viziuni, s. f. 1. Percepție vizuală; p. ext. imagine, reprezentare. 2. Mod de a vedea, de a concepe lucrurile; concepție, opinie. 3. Percepție imaginară a unor lucruri nereale. ♦ Ceea ce i se pare cuiva că vede ca urmare a acestei percepții. [Pr.: -zi-u-] – Din fr. vision. Cf. lat. visio, -onis.
VIZIÚNE s. 1. v. imagine. 2. v. fantomă. 3. v. spectru. 4. perspectivă. 5. v. concepție.
Permalink
VIZIÚNE ~i f. 1) Percepere a lumii materiale cu ajutorul văzului. 2) Proprietate de a vedea în minte; reprezentare. 3) Mod de a înțelege și interpreta lucrurile; concepție. ~ asupra lumii. 4) fig. Reprezentare imaginară a unor lucruri ireale, ca produs al unei stări patologice a psihicului; halucinație; vedenie; fantasmă. [G.-D. viziunii; Sil. -zi-u-] /
Da am mai avut 2-3 viziuni.Acum o luna am visat un porc care vroia sa intre in balcon si dupa 2 zile am avut o raceala zdravana... Daca visezi porcul inseamna boala.
oricine are si vise erotice, nu este un pacat,ele sunt dorinte neimplinite in realitate.
Nu vad legatura cu D-zeu aici,referitor la vise,nu are sens.
Ehe, las-o,fiecare cu credinta lui, nu sunt impotriva nimanui. Fiecare suntem liberi sa credem in ce vrem in lumea asta.
Nu, nu e de rau ca ai vise erotice si stii asta.
Ele pot fi dorinte refulate impinse in inconstient in timp, iar daca nu au alta cale de afirmare si de a reiesi in realitate, atunci se descarca prin vise
Te pup
Ademenește-o cu niște mir și tămâie dizolvate în jacuzzi, să vezi cum vine
Da, unele au avut un impact important în viața mea.În urmă cu peste 10 ani m-am rugat să-L întreb pe Dumnezeu ce părere are, să adoptăm sau nu un băiețel pe care-l luam la sfârșit de săptămâna de la orfelinatul unde lucra soțul meu. El mai ales avea multe îndoieli, cum ne vom descurca dacă n-am crescut încă copii, dacă suntem destul de maturi, plus părerile lumii că nu știi pe cine iei, că poți regreta mai târziu, etc.În timp ce mă rugam cu ochii închiși, mi-a apărut o imagine a unui zid din care unele cărămizi lipseau dar pe urmă a venit o lumină foarte strălucitoare și a umplut toate golurile. Când văd așa imagini de obicei de ele e atașat un gând foarte intens care eu îl percep ca fiind mesajul lui Dumnezeu legat de aceea imagine.Atunci mesajul pe care l-am înțeles a fost-Cum vreți voi, dacă vreți îl adoptați dacă nu, nu.Dar dacă îl veți adopta eu voi suplini toate golurile voastre( de carater, financiare).Pe urmă amândoi eram hotărâți, n-am mai avut îndoieli. În scurt timp l-am adoptat pe fiul nostru mai mare și Dumnezeu s-a ținut de cuvânt, el este un dar special pentru noi, aproape nu i-am cumpărat haine și multe lucruri că le-a primit, e un copil foarte iubitor și talentat, am perceput constatnt ajutorul lui Dunmezeu în creșterea lui.
BlackMetalIsMyLife întreabă:
LisaJulie întreabă: