Pentru ca aceste subiecte sunt contradictorii si raspunsurile nu vor fi niciodata satisfacatoare pentru una din parti.
De asta nu mai pot eu ca nu ajung ei la orgasm din cauza raspunsurilor nesatisfacatore.
Subiectul religie este ca Universul, infinit.
Infinit in ce? In prostie?
Se poate zice si asa. Cand nu stii cum sa iti omori timpul, subiectul asta intervine si e al naibii de util.
Ce religie ai?
De fapt, intrebarea potrivita este daca, cred in Dumnezeu.
Mereu voi zice ca religia mea este ortodoxa. Doar am fost botezata in rit ortodox.
Denotă lipsa inteligenței, indiferent de user-ul care repetă la nesfârșit aceleași întrebări. Categoria asta este făcută pentru a se pune întrebări despre religie, și implicit nonreligie, deoarece nu poate exista una fără cealaltă, ambele implicând credința și necredința. Cei care nu găsesc un răspuns mulțumitor, pot pune întrebări oriunde pe Internet (sau în viața reală), nu trebuie să le repete ca un magnetofon stricat.
Din punctul meu de vedere oricat s-ar discuta nu s-ar ajunge la un consens. Ateilor le place sa faca trolling, iar crestinii incearca a-si dovedi credinta prin dovezi concrete, biblice, singura solutie fiind sa-si vada fiecare de treaba lui fara a se implica in treaba celuilalt. Daca la infiintarea sit-ului nu se baga si categoria asta, probabil ca era mult mai bine.
Raspunde si la intrebarea pusa de mine.Cred ca o sa ti placa
Remember_1479 întreabă:
TheWorstNightmare întreabă:
alexandra98flory întreabă: