1 Ioan 1:8-10
Dacă zicem că n-avem păcat, ne înșelăm singuri și adevărul nu este în noi. Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept ca să ne ierte păcatele și să ne curăţească de orice nelegiuire. Dacă zicem că n-am păcătuit, Îl facem mincinos și Cuvântul Lui nu este în noi.
Ezechiel 33:11 VDC
Spune-le: ‘Pe viaţa Mea’, zice Domnul Dumnezeu, că nu doresc moartea păcătosului, ci să se întoarcă de la calea lui și să trăiască. Întoarceţi-vă, întoarceţi-vă de la calea voastră cea rea!
Dupa cum vezi, Dumnezeu este dispus sa ne ierte pacatele daca noi le marturisim inaintea lui cu regret sincer si profund, cu pocăință si promițând ca ne vom indeparta de ele.
Romani 3:23-24 VDC
Căci toţi au păcătuit și sunt lipsiţi de slava lui Dumnezeu. Și sunt socotiţi neprihăniţi, fără plată, prin harul Său, prin răscumpărarea care este în Hristos Isus.
Pai nu spunea Dumnezeu la un moment ca iubeste toti oamenii egal si le iarta toate pacatele?
Cred ca e mai important sa te ierti tu pe tine insuti. Sa iti realizezi greselile si sa nu le mai faci. Restul e irelevant.
Conform povestii crestine, Solomon a avut 1000 de neveste, amante si tiitoare, si era un preferat al spiridusului. Despre ce vorbim?!
N-are ce sa ierte ca alea nu sunt pacate. Fiecare fte pe cine vrea in patul sau.
Domnul (YHWH) știe ce este în inima fiecăruia, Solomon a fost pedepsit pentru faptele sale!
Domnu` YHWH e doar un personal dintr-o poveste fara nici o logica, sau baza reala.
Cred ca Dumnezeu il iarta daca omul se spovedeste si pune un inceput bun vietii sale. De aceea cred ca S-a intrupat Domnul Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, ca sa primim iertarea prin numele Lui. - Faptele apostolilor 10:43
Orice pacat se poate ierta daca exista cainta sincera pentru el. Sfintii parinti ai bisericii spuneau ca unul din cele mai grave pacate e cel al disperarii cauzat de necredinta ca nu poti fi iertat. Nu exista groapa prea adinca din care Hristos sa nu te poata scoata.
Ideea de curvie nu este nimic altceva decât o invenție a unor societăți patriarhale heteronormative de a impune rolurile de gen și o metodă a clerului/nobilimii/burgheziei de a controla clasa muncitoare.
Da...să existe mărturisire sinceră la un preot duhovnic și ascultare de acesta și o pocăință sinceră și lupta cu patimile.
DOMNUL YHWH este creatorul cerului și al pământului și tuturor și el este Dumnezeul din vecinicie din vecinicie și în curând va pedepsi și nimici pe toți cei răi și batjocoritori ce l-au batjocorit și vezi să nu te afli și tu printre aceia!
Să o crezi tu că nu există Dumnezeu când vei vedea mai încolo va fi prea târziu!
De fapt e un spiridus inexistent, iar povestea tampita si fara noima numita Biblia este folosita de unii doar pentru a colecta bani de la fraieri si pentru a obtine diverse alte foloase.
Păcate asta să o crezi tu că nu sunt ia mai consultate pe tine și pune pe biblie și citeste-o
Curvia este amintită și în Biblie în sfânta învățătură băi Copile nepriceput ce ești, dacă ai ști și ai cunoaște legile lui Dumnezeu, dar niște copii și oamenii desfrânați să mai aștepte Milă din partea lui Dumnezeu care înadins ați întors tot fața, dar în curând Dumnezeu vă va răsplăti după faptele voastre care le faceți!
Să o crezi matale nenea dragă Biblia este și a fost insuflată de Dumnezeu să îndrume omul pe calea potrivită de el și nicidecum folosită de poponari ce știu să ia banii, însă toți au întors spatele lui Dumnezeu din păcate în loc să se întoarcă la el și să mai existe o șansă de-a cruța Dumnezeu pe acești oameni ca tine în curând când își va dezlănțui mania contra fiilor neascultări toți vor tremura și grijă mare să nu te afli și tu printre aceia care sunt batjocoritori și îl batjocoresc acum, când atunci va fi vai de curul lor când se va scula Dumnezeu la Pradă!
Un lucru e cert. Misticismul nu a facut pe nimeni inteligent, ba dimpotriva. Tu nu esti o exceptie.
Nu e vorba de nici un misticism aici, vorba este că voi ăștia care vă considerați deștepți dar în realitate voi sunteți ăia prosti să vă considerați că nu aveți nevoie de Dumnezeu apropo eu unu mă declar inteligent și om deștept dar tu ce ești poate tu nu ești o excepție care doar se pretind deștepți dar în realitate sunt proști că dacă e pe luat adică tu măcar ști ce e în universul asta apoi ce este pe tot pământul și în apele mai joase ca pământul că nu ști nimic absolut nimic tu nu ști ce ai la tine în corpul tău dat de Dumnezeu dar de mi te să ști tu astea... și îl mai faci tu pe ăla deșteptul aici, când în realitate tu stai aici pe telefonul ăla te uiți toată ziua numai la prostii în loc să mergi să muncești și tu ca Omul normal cum fac eu în loc să te ei la hara cu alții care spun adevărul aici despre lucrurile firești omenești ce le fac unii care așa se întâmplă din păcate în lumea asta imorală printre care și tu te numeri printre aia în loc să ei și tu seama aici ...nu ca să stai toată ziua ca o mămâie și să putorosesti toată ziua pe tel ăla din mână boșorog ce ești?
LordRoman întreabă: