Iti spun ce am facut din experienta personala,fac sport,am o alimentatie sanatoasa si ma uit la seriale de comedie,viata e scurta, tristetea, lipsa sperantei nu au sens, traieste prezentul invata din trecut, nu te lasa doborat de necazuri ele sunt doar in mintea noastra =niste reacti chimice care le putem inversa prin comedie,sport, mancare, azi esti, maine numai esti, nu are sens, rost sa fii trist crede-ma, nici resemenat ca o data traiesti desi adio anexitate, frica
Toti luptam cu morile de vant crede-ma. Dar sa nu uitam ca Dumnezeu ne poarta de grija.
Cu totii avem momente mai neplacute, poate prea multe. Dar trebuie si bine este sa ramanem mereu optimisti.
Dar e normal, toți suntem așa, uneori ajungem atât de copleșiți încât avem impresia că toată greutatea lumii s-a așezat deasupra umerilor noștri, dar fii atent/a, sufletul tau încearcă să-ți comunice ceva, totul are o rezolvare, și vine din interiorul tău!
Mergi mai departe si probabil vei avea ocazia sa ai parte si de lucruri mai bune.
Fac ceva ca să realizez acel bine. Altfel nu are rost doar să cred, fără ca eu să nu fac nimic.
DeProfundis99 întreabă: