Lucrurile sunt mult mai complicate si subiectul este unul foarte sensibil, dar referitor la celelalte intrebari. Avem un verset in Biblie in Isaia ''Vai de cei care-si ascund planurile lor de Domnul, si care isi fac faptele in intuneric, zicand : ''Cine ne vede?'' si ''Cine ne cunoaste?'' Isaia 29:15
Nu stiu daca mai are rost sa mai iei in considerare raspunsurile crestinilor. Dupa ce ca au toate informatiile disponibile la discretie, ei tot nu sunt capabili sa-si dea seama ca zeul in care cred ei nu exista.
Deci...e mai ocupat Dumnezeu sa dea cancer unor suflete nevinovate decat sa faca dreptate in lume?
Parerea mea =poporul roman are nevoie de credinta,de a crede in dumnezeu,are nevoie de frica iadului,sa stie ca o sa arda pe vechi in iad daca pacatuiesc, asta e parerea mea, popoarele inferioare, primitive care au la baza partea emotionala au nevoie de FRICA, popoarele superioare in mod rational ele au abilitatea de a trai fara un creator
Sa il cauti si tu pe Vald Grigorescu pe ytb macat. El a castigat si iumor, si romanii au talent. Si nu e clown, ci mentalist(mare diferenta)
Il stiu.
Face trucuri ieftine pentru fraieri.
Tot clown ramane.
Pai in loc sa lasi omul care este spalat pe creier sa medie sa sustina toate bazaconiile care i s-au bagat in cap, nu mai bine il inveti sa gandeasca corect si in conform cu realitatea? Un popor indoctrinat de religie n-o sa aiba un viitor sau statut bun/decent iar Romania este un exemplu viu pentru asta. Ba chiar mai mult, cele mai sarace tari din lume au cele mai indoctrinate populatii, mai toate prin Africa centrala unde procentul musulmanilor din tarile respective este de peste 96%.
Deci cum poate fi o astfel de credinta buna pentru o comunitate?
Cati ani ai, 10? Ti au spus parintii ca era safe sa iesi pe vremea Comunistului analfabet afara seara? Nu era, am trait atunci, erau o gramada de tampiti care se luau de tine, romi mai ales, zi si noapte, stateam intr-un cartier rau famat....Dorobanti, chiar langa Ceasca.