anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce parere aveti despre urmatoarele verseturi spuse de Vlad Grigorescu?

"Crezi ca Dumnezeu vede cand furi?
Cand minti, preacurvesti, omori sau cand injuri?
Sigur nu te vede, poti linistit sa fii
El e ocupat sa dea, cancer la copii."

Mai credeti in Dumnezeu?

24 răspunsuri:
| Irinel15123532 a răspuns:

Lucrurile sunt mult mai complicate si subiectul este unul foarte sensibil, dar referitor la celelalte intrebari. Avem un verset in Biblie in Isaia ''Vai de cei care-si ascund planurile lor de Domnul, si care isi fac faptele in intuneric, zicand : ''Cine ne vede?'' si ''Cine ne cunoaste?'' Isaia 29:15

| Mclaren12 a răspuns:

Nu stiu daca mai are rost sa mai iei in considerare raspunsurile crestinilor. Dupa ce ca au toate informatiile disponibile la discretie, ei tot nu sunt capabili sa-si dea seama ca zeul in care cred ei nu exista.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mclaren12):

Corect
Apropo, tu esti ateu, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Irinel15123532):

Deci...e mai ocupat Dumnezeu sa dea cancer unor suflete nevinovate decat sa faca dreptate in lume?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut!
Nu stiu cine este acest "Vlad Grigorescu" care a compus aceasta... chestie, dar sigur nu este nici pastor, nici doctor, nici genetician.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

E cel mai mare magician si mentalist roman ever

| Mclaren12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu.

| RAY a răspuns:

Parerea mea =poporul roman are nevoie de credinta,de a crede in dumnezeu,are nevoie de frica iadului,sa stie ca o sa arda pe vechi in iad daca pacatuiesc, asta e parerea mea, popoarele inferioare, primitive care au la baza partea emotionala au nevoie de FRICA, popoarele superioare in mod rational ele au abilitatea de a trai fara un creator

| Panamax a răspuns:

Deci sunt versurile unui clown.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Panamax):

Sa il cauti si tu pe Vald Grigorescu pe ytb macat. El a castigat si iumor, si romanii au talent. Si nu e clown, ci mentalist(mare diferenta)

anonim_4396

Magician, huh? laughing Deci nu iluzionist.

| Mclaren12 a răspuns (pentru RAY):

Poporul roman are credinta in zeul evreilor. Se dovedeste ca acea credinta este toxica si nociva pentru popor ca intreg. Deci de unde pana unde are nevoie de credinta?

| RAY a răspuns (pentru Mclaren12):

Am explicat deja

Pai ce ai zis e total gresit.

E parerea ta man, fiecare cu parerea lui, parerea mea e ca poporul roman are nevoie de un dictator sa stie de frica sau de religie si sa stie de frica, asta o spun multi, pe timpul lui ceasca nu iti era frica sa iesi noaptea afara din casa

anonim_4396

Tu crezi in Dumnezeu?

| Panamax a răspuns (pentru anonim_4396):

Il stiu.
Face trucuri ieftine pentru fraieri.
Tot clown ramane.

Pai in loc sa lasi omul care este spalat pe creier sa medie sa sustina toate bazaconiile care i s-au bagat in cap, nu mai bine il inveti sa gandeasca corect si in conform cu realitatea? Un popor indoctrinat de religie n-o sa aiba un viitor sau statut bun/decent iar Romania este un exemplu viu pentru asta. Ba chiar mai mult, cele mai sarace tari din lume au cele mai indoctrinate populatii, mai toate prin Africa centrala unde procentul musulmanilor din tarile respective este de peste 96%.
Deci cum poate fi o astfel de credinta buna pentru o comunitate?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Panamax):

Ieftine?! Tu nu poti face nici 5% din cate face el

| Panamax a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu te-ai prins cum functioneaza.

Vorbesc de credinta nu de o anumita religie, consider ca credinta in ceva da o speranta omului iar pe uni le schimba sau macar naibi din frica se cumintesc

anonim_4396

Nu vad cu ce te-ar ajuta raspunsul.

| Rares_Petrescu_1974 a răspuns (pentru RAY):

Cati ani ai, 10? Ti au spus parintii ca era safe sa iesi pe vremea Comunistului analfabet afara seara? Nu era, am trait atunci, erau o gramada de tampiti care se luau de tine, romi mai ales, zi si noapte, stateam intr-un cartier rau famat....Dorobanti, chiar langa Ceasca.

| RAY a răspuns (pentru Rares_Petrescu_1974):

Omule e vorba de aproape 2 ani