| 220V a întrebat:

Voi crestinilor, daca un om ar candida la presedentie si media si oameni impotanti ai tarii ar spune ca un om ca el nu a mai fost niciodata asa, in sensul bun, el ar fi omul care ne-ar scoate din ****, l-ati vota daca ati sti ca e ateu?

16 răspunsuri:
| Nuvăsufăr a răspuns:

Ideea aceasta mi-am pus-o de multe ori în minte.
Dar dacă o iei atât teoretic, cât şi practic, într-o ţară ca România dacă nu te declari creştin ortodox, cel puţin cu numele, nu dă bine la tărtăcuţele creştinilor. Când aud că nu e creştin imediat le vine un semnal de alarmă şi n-o să-l voteze, oricât de capabil şi bun şi de necoruptibil ar fi.
Aşa e peste tot. Crezi că eu aş putea juca la Steaua dacă sunt ateu?
Pot să fiu cât Cristiano Ronaldo şi Messi la un loc de bun, mă aruncă în stradă că-s păgân borât.

Şi la orice aplicaţie la un job. Oriunde te-ai duce ai peirde din start dacă angajatorul( creştin) află că nu eşti creştin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-as uita la roadele lui de pana sa-si depuna candidatura si daca aceste corespund unui caracter demn de a fi presedinte si de a conduce o tara ca a noastra l-as alege si daca e etichetat satanist cata vreme faptele il arata ca fiind un om al lui Dumnezeu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Son of helios? de ce esti prost si minti? minti cu nerusinare fiindca iliescu a fost ales tot de oamenii din tara asta si nu a spus decat ca e liber cugetator.si a raspuns inteligent fara sa faca partizanat cu vreunul dintre culte. uite eu lucrez la lashmi mittal care nu stiu ce religie are,e indian de cetatenie engleza si habar nu are ca sunt crestin, dar stie ca santem multi ba ne-a dat bani sa construim si o biserica la poarta arcelor -mittal invelita cu tabla de cupru si dotata cu toate cele, impodobita apoi de enoriasii galateni binecredinciosi.deci nu te murdari la gura cand vorbesti ca nu se mai sterge.

| 愛日本 a răspuns:

Mai bine l-aş vota pe Gigi Becali.

| 220V explică (pentru 愛日本):

Sti, lucrurile asemanatoare se atrag, inseamna ca tu si becali aveti aceeasi gandire si aceleasi scopuri

| 愛日本 a răspuns (pentru 220V):

Mmmm thinking Poate. Bravo mie!

| 220V explică (pentru 愛日本):

Bravo tie? Vai de capul tau

| 愛日本 a răspuns (pentru 220V):

Să ştii că chiar este o persoană bună, nu ai văzut atunci la tv că a donat pe loc o sumă mare de bani ca să ajute un copil? are credinţă în Dumnezeu poate chiar prea multă dar este foarte de treabă. P.S Vai de al tău

| DragosConstantin a răspuns (pentru 愛日本):

Becali crede ca dupa ce face o prostie sau un pacat si ajuta pe cine stie cine sau construieste o biserica pacatele ii sunt iertate imediat sau ca o sa-l respecte mai multe persoane si o saa zica waiii ce suflet bun are Becalii waii ce crestin adevarat, dar Becali cel adevarat e doar un mafiot imputit.

| cuvant a răspuns:

Ateu inseamna sa nu crezi in nimic. Imposibil sau cel putin nu am gasit asa ceva pana acum. As vota pe cineva care are principii si e moral.
Persoana gen Gigi becalii castiga bani din religie si crede-ma ca sunt foarte multi

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Dacă te declari ateu/satanist nu cred că mai ai şanse la preşedinţie, aşa e mentalitatea românilor.

| 220V explică (pentru XxXBlackVampireXxX):

Stiu, trebuie sa fi in aceeasi turma, daca vrei ceva

| Annie2498 a răspuns (pentru 愛日本):

Dragul taw Gigi Becali face lucrurile astea doar de ochii lumii. Un om care face o fapta buna nu merge la toata lumea si se lauda.

| 220V explică (pentru Annie2498):

Asa e, doar pentru publicitate face asta

| otilikapostolik a răspuns:

Nu nu l-as vota indiferent ca ne scoate sau nu fiind ca si Dumnezeu daca ar vedea ca suntem mai credinciosi n-ar scoate :-P