Ideea aceasta mi-am pus-o de multe ori în minte.
Dar dacă o iei atât teoretic, cât şi practic, într-o ţară ca România dacă nu te declari creştin ortodox, cel puţin cu numele, nu dă bine la tărtăcuţele creştinilor. Când aud că nu e creştin imediat le vine un semnal de alarmă şi n-o să-l voteze, oricât de capabil şi bun şi de necoruptibil ar fi.
Aşa e peste tot. Crezi că eu aş putea juca la Steaua dacă sunt ateu?
Pot să fiu cât Cristiano Ronaldo şi Messi la un loc de bun, mă aruncă în stradă că-s păgân borât.
Şi la orice aplicaţie la un job. Oriunde te-ai duce ai peirde din start dacă angajatorul( creştin) află că nu eşti creştin.
Son of helios? de ce esti prost si minti? minti cu nerusinare fiindca iliescu a fost ales tot de oamenii din tara asta si nu a spus decat ca e liber cugetator.si a raspuns inteligent fara sa faca partizanat cu vreunul dintre culte. uite eu lucrez la lashmi mittal care nu stiu ce religie are,e indian de cetatenie engleza si habar nu are ca sunt crestin, dar stie ca santem multi ba ne-a dat bani sa construim si o biserica la poarta arcelor -mittal invelita cu tabla de cupru si dotata cu toate cele, impodobita apoi de enoriasii galateni binecredinciosi.deci nu te murdari la gura cand vorbesti ca nu se mai sterge.
Becali crede ca dupa ce face o prostie sau un pacat si ajuta pe cine stie cine sau construieste o biserica pacatele ii sunt iertate imediat sau ca o sa-l respecte mai multe persoane si o saa zica waiii ce suflet bun are Becalii waii ce crestin adevarat, dar Becali cel adevarat e doar un mafiot imputit.
Ateu inseamna sa nu crezi in nimic. Imposibil sau cel putin nu am gasit asa ceva pana acum. As vota pe cineva care are principii si e moral.
Persoana gen Gigi becalii castiga bani din religie si crede-ma ca sunt foarte multi
Dacă te declari ateu/satanist nu cred că mai ai şanse la preşedinţie, aşa e mentalitatea românilor.
Nu nu l-as vota indiferent ca ne scoate sau nu fiind ca si Dumnezeu daca ar vedea ca suntem mai credinciosi n-ar scoate :-P
anonim_4396 întreabă:
eliaclodia întreabă: