Uneori da uneori nu, arunci cand ii simt prwzenta e cea mai mare fericire si placere a vietii.
Eu nu am dat niciodata ignor la nimeni si char m- am mirat de ce nu pot raspunde la intrebarile lui Ray, imi apare ca utilizatorul te ignora.Nu inteleg de ce mi- a dat ignor, eu am incercat sa raspund doar la idei si sa nu jignesc pe nimeni.
Tocmai experimentarea placerii sexuale ne ajuta sa ne facem o ideee desore ce bucurii e capabil sa ofere cel ce a inventat un lucru asa fantastic, dupa cum spune la Carte- Inaintea Fetei Tale sunt bucurii nespuse si desfatari eterne la dreapta Ta.Ps 16- 11
De la inceput.In Genesa spune- Va lasa omul pe tatal sau si pe mama sa si se va lipi de NEVASTA - SA. si CEI DOI se vor face un singur trup.
David tocmai prin pacatul lui sexual a adus blestem peste familia lui, xopiii lui i-au urmat exemplul si a avut parte in familie de incest si crima intre fiii lui. Pe Soloman tocmai multele femei l- au dus la idolatrie a sfarsit pin a se inchina idolilor multelor femei din viata lui.
Doar nebunii il simt. Sunt ca aia care alearga speriați in pl goala prin oras spunand ca ii urmareste un montru si ca ii simte prezenta.
Din lista de zei de mai jos simt doar vreo 14.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Listă_de_zei
anonim_4396 întreabă:
Azazel_2358 întreabă: