Aveti o viata si ar fi intelep sa ii gasiti un rost.
Ce va face sa credeti ca in zona astrala sau cum spuneti voi "lumea de dincolo" va fi mai bine sau mai rau?
Eu nu as sfatui pe nimeni sa isi ia viata sau sa traiasca viata in plina ura si distrugandu-si mintea si corpul cu otravuri.
Este foarte important ce gandim ce fapte avem in decursul vietii si mai ales in momentul cand parasim trupul fizic.
In " zona de dincolo" totul se materializeaza instant si atragem frecventa la care ne-am setat in timpul vietii.
Este foarte important sa avem incredere in noi si sa nu dam inapoi.
Stiu ca viata ne ofera atatea provocari si greutati. Dar asa invatam.
Cu totii am trecut prin momente grele...
Dar trebuie sa tinem capul sus si sa avem incredere in noi.
Curajul nu trebuie sa lipseasca si uitati de indoiala.
O persoana care isi ia viata pentru ca nu a mai suportat sa fie aici nu va avea o companie tocmai placuta acolo si o va lua de la capat pana va ajunge la lumina.
Stiintific si logic nu se poate acumula atata experienta doar intr-o singura viata. Evident ca sufletul nostru evolueaza de la cea mai densa vibratie pana la cea mai fina.
Reincarnarea este ceva clar pentru o minte deschisa.
Trebuie sa traim o viata cat mai aproape de natura si sa ne iertam pe noi insine. Apoi in timp cu siguranta putem exista si in lumi mai pasnice.
Cand va fi? asta depinde de noi.
Capul sus baieti, ridicati-va din genunchi si nu va lasati batuti!
Merita credeti-ma!
Odata ce crezi in Dumnezeu, nu se poate sa crezi in reincarnare. Ori Dumnezeu, ori reincarnare.
Odata ajuns in Rai, nu mai este cale de intoarcere.