| DarkOrbitMoon a întrebat:

Voi realizati ca de fapt nu aveti nevoie de religie?
Sau sunteti atat de indoctrinati incat considerati ca bucata de paine cumparata de la piata trebuie mai intai inchinata,si apoi mancata? Cu si fara religie,viata voastra e aceeasi, nu va afecteaza cu nimic existenta.Asa ca, de ce nu renuntati la ea?
Si ca bonus.;))
https://www.youtube.com/watch?v=EhHDC4m2BDM

67 răspunsuri:
| Daalalifnuunalif a răspuns (pentru TheFuture46):

Buna, se pare ca nu ai citit mai sus, ca domnisoara care a adresat aici intrebarea, a zis gata sa se termina cu mesajele la intrebarea ei. Dar vad ca ma provoci la raspuns. Ok! Acel preot operat, a stiut ca acel doctor care l-a operat, a ajuns medic datorita Lui Dumnezeu prin Harul Sfant care i l-a daruit. Prin mana acestui medic care l-a operat, de fapt l-a operat Dumnezeu Medicul Suprem! Daca nu stii sa intelegi chestia asta, asta nu ma priveste pe mine. Rog sa ma ierte domnisoara de mai sus ca am fost nevoita sa raspund, fiind provocata cu aceasta imensa intrebare de mai sus.

| TheFuture46 a răspuns (pentru UserAnonim98):

E te na, uite ca eu sunt Ateu, am 17 ani, si mi se rupe de religie, eu sunt un caracter luptator, lupt impotriva religiei, am aceleasi legi morale ca ale unui crestin dar fara sa imi fie frica de persoane invizibile, am rectii pertinente, nu fumez, nu beau, fata de alti colegii de ai mei care de la 13 ani o rupeau cu bautura, vreau sa fac o facultate cu viitor (Industria automobilelor) si sa ma mut in alta tara, gen America de nord. Nu as omora pe nimeni, nu suport hotii adica tiganii, i-as bate pe toti. Nu suport hoti din parlament, care au vandut 45% din pamantul arabil al tarii.

| DarkOrbitMoon explică (pentru TheFuture46):

Gata cu comentariile la intrebarea mea.Nu intereseaza pe nimeni ce vrei tu sa faci.

| danay72 a răspuns:

Am fost creati cu necesitati spirituale.Matei5:3.Avem nevoie de indrumarea bibliei pentru a putea fi fericiti.E ghidul nostru in viata.Nu avem nevoie de traditii si obiceiuri care nu au legatura cu Biblia, ci de indrumarea divina.

| milan9 a răspuns (pentru milan9):

Iată, aici este vorba de OBICEIURI SFINTE ale CREŞTINILOR:
Fapte 16, 21:"Şi vestesc obiceiuri care nouă nu ne este îngăduit să le primim, nici să le facem, fiindcă suntem romani." (acuzatorii păgâni se refereau la "obiceiurile" sfinte, crestine ale apostolilor)
"Nu vă lăsaţi înşelaţi. Tovărăşiile rele strică obiceiurile bune." I Corinteni 15, 33 etc…

Sectanţii ar trebui să se îngrijoreze foarte tare chiar, pentru că printre singurele locuri în care cuvântul "obicei" este folosit CRITIC este următorul:
"Fără să părăsim Biserica noastră, precum le este OBICEIUL UNORA, ci îndemnători făcându-ne, cu atât mai mult, cu cât vedeţi că se apropie ziua aceea." Evrei 10, 25

| DarkOrbitMoon explică (pentru milan9):

Nu-ti mai completa atat raspunsurile, e stupid.Ma intereseaza atat de mult incat nici macar nu le citesc.

| Mayar a răspuns (pentru sublime89):

Si uite, s-a gasit un geniu! Mai, de nu era Dumnezeu, tu esrai acum praf, aer! Nu erai nimic.