Dumnezeu l-a creat. Noi nu suntem capabil să aflăm cum, sau măcar să înțelegem de ce? Dar cea mai mare nerozie este să ne întrebăm de unde vine Dumnezeu.
Apreciez răspunsul tău, dar întrebarea era accentuată pe răspunsurile ateiilor.
Înțeleg decizia ta. Vrei să înțelegi teoriile eronate ale ateilor. Este foarte bine, problema e că nu vei înțelege nimic. Fiecare dintre ei merge pe alt principiu.
Nu vreau să le înţeleg, vreau să le demonstrez că ei greşesc, că habar n-au de ştiinţă şi cred în Big Bang.
Nu eu stiu un lucru nu vreau sa fiu controlat de sistem dar... sunt si daca nu vreau
Ţi-aş scrie dacă mi-ar păsa măcar puţin de ce s-a întâmplat acum câteva milioane/miliarde de ani.
Dar mie cum nu=mi pasă nici de chestiile care s-au întâmplat ieri, nu dau 2 bani pe modul cum s-a format universul. Nu cred că dacă aş descoperi asta m-ar face să mă simt mai bine sau mai deştept.
Sunt 2 variante: prima este cea care o zice biserica si anume sa dumnezeu a creat universul si a doua este cea stiintifica care spune ca universul s-a creat prin lovirea unui asteroid. oamenii de stiinta cred un lucru crednciosii altil. crezi cum vrei dar cand ajungi la judecata lui dumnezeu sper sa aflii.
Universul nu s-a format si nu a fost creat de nimeni. Universul este necreat, etern, infinit. A crede ca Universul este necreat, etern si infinit este primul pas spre civilizare.