| Orion19 a întrebat:

Vreau sa il visez pe Dumnezeu si sa imi vorbeasca personal. Astept de mult un mesaj de la El.Ce as putea face? Simt nevoia de Dumnezeu,sa imi dialogheze, sa mi se reveleze.

13 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Rugăciunea sugerată de filozoful creștin fost ateu C.S. Lewis, parafrazez-Vreau să te cunosc, nu așa cum spun alții că ești ci așa cum știi Tu că ești!
Ai o dorință foarte bună, fiul meu care avea 5 ani, mi-a spus că ar vrea să-L vadă pe Iisus.I-am spus să se roage și m-am rugat și eu și peste cîteva zile a venit fericit-Mama, am viasat cu Iisus-avea o haină atât de strălucitoare, încât abia puteam ține ochii deschiși.Și mi-a spus -Eu sunt prima ta plăcere.
Am fost foarte șocată de expresie, ei îi spusesem că EL ne iubește, că e bun etc dar niciodată nu m-am exprimat în acești termeni.Și acum e uncopil special, al credinței și al adevărului, și părinții colegilor întreabă dacă și fiul meu spune același lucru despre ceva legat de școală.

| Holiday a răspuns (pentru ania):

Ce porcarie...
Daca toata ziua boscorodesti despre schizofrenicul din povestea voastra, normal a ajunge saracul copil sa viseze tot felul de tampenii. Mare scula...Ia povesteste-i vreo saptamana despre draci, dar asa cu detalii si insistent cum faci cu schizofrenicul, sa vezi ca viseaza si deastia, sau orice vrei tu.
Ai impresia ca musulmanii nu-l viseaza pe Alah? E si ala visat la fel ca spiridusul vostru, dar asta nu inseamna ca e real...totul e in capul lor si al vostru.

| danut a răspuns:

Dumnezeu se descopera numai acelor fiinte alese de EL, acelora care il asculta si ii respecta cerintele. Aceste lucruri sunt descoperite in cartea Apocalipsei 14 cu versetul 12.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar cine esti tu, ca sa-ti vorbeasca Dumnezeu?! Daca ai avea smerenie, ar trebui sa gandesti ca nu esti vrednic sa-ti vorbeasca Dumnezeu! Nici macar in vis. Iar visele sunt foarte inselatoare! In loc sa dialoghezi cu Dumnezeu, s-ar putea sa te tina de vorba Aghiuţă, care poate sa apara si ca "inger de lumina".
Numai inselatii de sectanti au impresia gresita ca Dumnezeu sta la dispozitia lor ca sa le vorbeasca!
La fel si papistasii ramleni "vorbesc" in fiece zi la Medjugorje cu "Gospa".

| anonimg a răspuns:

Deschide Biblia, si la la fel si inima; si lasa-L pe Dumnezeu sa iti vorbeasca asa cum crede de cuviinta si la timpul ales de El.

Răspuns utilizator avertizat
| KodrutZ a răspuns:

LSD

| Iunix a răspuns:

Dacă-l visezi pe Dumnezeu, asta te-ar convine că e real, ai avea mia multă încredere în el?

| Clorox a răspuns (pentru elcobra):

Nici dracu nu apare... laughing

| Bluestar15 a răspuns:

Vezi ca exista chiar sfinti care nu L-au vazut pe Dumnezeu in viata asta plus ca e cunoscut faptul ca dracul poate lua orice forma si sa insele oamenii (poate aparea inclusiv ca Dumnezeu).Mai degraba mergi la un duhovnic si vorbeste cu el, te poti ruga, spovedi, impartasi, si vei cunoaste cu inima si cu intreaga ta fiinta ca Dumnezeu exista happy La moastele sfintilor de asemenea cei care merg cu credinta se intorc cu o liniste foarte puternica, si stiu sa iti spun ca oricine Il cauta pe Dumnezeu cu sinceritate nu ramane fara un raspuns happy Toate cele bune!

| FaraNume1245 a răspuns:

Ia niste timbre de LSD + ciuperci. Sa vezi ce vise frumoase.

| danay72 a răspuns:

Azi Dumnezeu ne vorbeste prin Biblie, iar cand ne rugam ii vorbim noi.

| Kandia15 a răspuns:

Dar Dumnezeu iti vorbeste prin Duhul Sfant happy Roaga-l sa iti dea Duh Sfant si nu in ultimul rand sa te salveze, sa te mantuiasca. Dar roaga-te cu inima deschisa!