anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa merg pe calea religiei.Cum pot sa merg pe calea lui Dumnezeu? Cum pot să mă apropii in viața aceasta de Domnul Iisus Hristos dar explicati-mi va rog limpede.
Ce pași trebuie făcuți pentru a avea o relație de credință autentică cu Domnul Iisus Hristos?

PS:domnilor moderatori nu îmi ștergeți întrebarea că nu am mai pus-o în acest format și chiar întreb sincer și aștept un răspuns de la cunoscători, având destule probleme de sănătate și o speranță și credința destul de șubredă, mica din păcate dar care vreau mult sa o cresc și să mă apropii de Dumnezeu mai mult că am nevoie de El in viața mea.

3 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu stim ce religie ai tu.
In Romania religia predominanta este Crestin Ortodoxa. Poti merge la orice biserica, asculti slujba, poti merge sa vorbesti cu un preot duhovnic si sa cauti indrumare de la el.

| AvalohAlyn a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Crestin

| anytaa a răspuns:

Desigur. tin sa menționez faptul ca acum 2 ani eram in depresie si voiam sa ma sinucid, iar Dumnezeu m-a adus pe calea Mântuirii. Inainte mergeam la biserica, doar ca era inutil, zic asta doarece mergeam la 12(cand se termina totul) si eram mereu trista, distrasa si rea cu oamenii si fiindca nu intram in biserica. Pentru inceput ai putea sa te spovedesti si impartasesti, sau pentru pentru inceput, te poti duce la biserica in fiecare duminica si cand e sarbatoare, sau la alte evenimente, maslu, vecernie, etc. Dar sa nu stai afara, sa te duci in biserica, iar acasa sa te rogi, iar la biserica poti duce si acatist, iar incetul cu incetul vei vedea ca viata ta va deveni una foarte frumoasa. incearca sa nu pacatuiesti inaintea lui Dumnezeu, iar daca o vei face, este ok, deoarece suntem oamnei, pana si eu mai pacatuiesc, dar de aceea exista spovedanie, dar incearca sa nu repeti acelasi pacat de mai multe ori... daca stii ce zic..Incearca sa te rogi dimineata, sau mai important seara, si sa ii multumesti lui Dumnezeu, indiferent daca ziua a fost buna sau rea. Nu te astepta ca la in 2 saptamani sa fi perfect, de exemplu, mie, ca sa ma indrept de la pacat, mi-a luat 2 ani. asa ca,.A, si desigur, citeste Biblia si sa nu ai un idol, adica sa nu ai un exemplu in viata dupa care sa te ghidezi, singurul exemplu in viata dupa care sa te iei, este Dumnezeu.
Desigur, nici eu nu sunt perfecta, avand doar 14 ani si fiind înconjurată numai de vicii si de oameni rai, insa, incerc si ei sa devin mai buna
Iti urez succes si sa ne auzim cu bine. Amin?