| Houselaurie a întrebat:

Vreau sa stiu daca este un pacat ceea ce am facut. eu mai joc la pariuri sportive nu la aparate, ruleta, etc.si mai castig mai pierd.acum de vreo 2 luni am avut o perioada mai proasta si am cam pierdut.am 18 ani.si am luat de la taimiu din borseta bani, cate 1 mil cate 1 mil, cate 50 si am ajuns la 9 mil jumate. faza e ca. eu sunt un baiat corect, poate nu ma credeti pentru ca am facut ce am facut. si dau inapoi si ultimul leu. zilele trecute, i-am dat vreo 5 mil jumate inapoi. mi-a mai ramas sa ii dau 4 mil. daca ar fi altii in locul meu nici nu ar da inapoi, dar eu nu pot fi de genu asta. asta e caracterul meu.am sa ii dau si astia 4 mil inapoi. fara probleme.acum el nu stie cumva am luat fara sa stie.cu toate ca am sa ii dau inapoi tot saptamana asta saptamana viitoare.este pacat ceea ce am facut, este furt? chiar daca ii dau inapoi? ar fi bine sa ma spovedesc? sau ceva de genu? sau sa se multumeasca, ca ii dau inapoi cumva ca sunt omul care sunt.

7 răspunsuri:
| dennis17 a răspuns:

Da este pacat; Da este furt; chiar daca ii da-i inapoi furtul ramane furt; sa te spovedesti? pune-te in genunchi si cere-ti iertare lui Dumnezeu lasa spoveditul; Dar daca e taicatu te va ierta happy

| yasana a răspuns:

Mmmm eu zic ca nu ai facut chiar un pacat in primul rand ai luat de la tatal tau nu de la un om de pe strada si in al doilea rand ii dai inapoi... eu zic ca nu este chiar un pacat dar te poti duce sa te spovedesti asta pentru binele tau... funda?

| Elsiane a răspuns:

A fost un gest urât din partea ta, asta se ştie. Du-te la un preot să te spovedeşti, ca Domnul să te ierte (cu toate că îi dai banii înapoi).

| EmaS a răspuns:

Nu numai ca este pacat, dar este un obicei urat care nu iti face cinste.Incearca sa renunti la acest gest.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| EmaS a răspuns (pentru Antipaticu):

Ma refeream la furat.Dar asta nu inseamna ca as fi de acord cu jocurile de noroc care te pot duce la faliment.