Eu cred ca este acelasi caine cu cel pe care l ai ingropat in gradina、numai ca era sufletul lui.A venit pentru ca i era dor de tine.
Nu cred că are cum? pentru că dacă îl strigăm după nume venea... Ăla era
Posibil..chiar daca nu cred in d astea. poate fi adevărat
Cainele tau era sub pamant, in proces de descompunere, nu are cum sa fie acelasi caine.
Si oricum, un caine nu intelege limba umana, si chiar daca il strigai si era al tau, nu e ceva asigurat ca si venea la tine.
Pisoiul meu spre exemplu, nici macar nu vine la mine dupa ce il strig dupa nume. Ma ignora si isi vede de treaba.
1) Era un caine asemanator 2) Era sufletul lui si tu, probabil avand inclinatii psihice, l-ai perceput. In orice caz, te sfatuiesc sa iti iei un alt caine ca sa nu ii mai duci lipsa.
Ca sa invii pe cineva iti trebuie o putere fenomenala, nu cred ca l-ai inviat doar pentru ca il iubeai, adica cred ca nu esti Anubis. Chiar, Anubis guverneaza cainii - poti sa Il rogi sa aiba grija de sufletul lui. Da, exista Anubis - https://tinyurl.com/5n996myw
Și tu vedeai exact de ce rasă era? Dacă a apărut și apoi a dispărut brusc, era un câine fantomă pur.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: