Pai aceleasi povesti le gasesti si in Greuceanu, Harap-Alb, Ileana Cosanzeana etc. Tot basme ca si Biblia.
Adevarat!
Ceva dovezi reale ca un orb s-a vindecat sti? ai vazut cu ochii tai ca orbul ala s-a vindecat?
Mai copile, mai citeste intai intrebarea si pe urma raspunzi.Eu am zis doar ca am nevoie doar de niste modele pentru olimpiada. Okey?
Wow dar tu te-ai documentat bine dupa cate vad . Deci inseamna ca ai trecut de faza judeteana dupa cate de multe stii.
Dacă pui aceiași întrebare de mai multe ori, n-o să primești răspuns. Caută pe Gugăl, că de-aia s-a inventat. Și, wtf, olimpiadă la religie?! De ce te duci?
De ce ma duc? Ca asa am eu chef.Si nu se scrie "Gugal".
Știu și eu că așa se scrie, cap de dudă!
Și lui @Polaris, de ce-l întrebi dacă i-ai cerut părerea? Ai pus o întrebare, toată lumea poate răspunde la ea, iar cap de dudă...
Tarancuta n-are rost ceea ce mi-a scris el . N-am nevoie de parerea ta sau al altcuiva si pastreaza-ti cuvintele urate pentru tine pentru ca nu ma pun in gura cu astfel de oameni.
Așa îi mă-ta, pisi! Din moment ce ai cerut părerea, punând o întrebare, evident că nu vei primi numai răspunsuri care-ți plac și/sau te ajută. Și să știi că nu toți userii de pe TPU sunt aici pentru a ajuta pe toată lumea, așa că obișnuiește-te cu ideea dacă rămâi aici. Baftă!
Daca mai citesti intrebarea inca o data eu n-am cerut parerea nimanui draguta.Bun dupa ai citit poate vrei sa incetezi cu replicile tale de clasa a IV-a.
Кристина21 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: