Pai aceleasi povesti le gasesti si in Greuceanu, Harap-Alb, Ileana Cosanzeana etc. Tot basme ca si Biblia.
Dacă pui aceiași întrebare de mai multe ori, n-o să primești răspuns. Caută pe Gugăl, că de-aia s-a inventat. Și, wtf, olimpiadă la religie?! De ce te duci?
Ceva dovezi reale ca un orb s-a vindecat sti? ai vazut cu ochii tai ca orbul ala s-a vindecat?
Mai copile, mai citeste intai intrebarea si pe urma raspunzi.Eu am zis doar ca am nevoie doar de niste modele pentru olimpiada. Okey?
Wow dar tu te-ai documentat bine dupa cate vad . Deci inseamna ca ai trecut de faza judeteana dupa cate de multe stii.
Știu și eu că așa se scrie, cap de dudă!
Și lui @Polaris, de ce-l întrebi dacă i-ai cerut părerea? Ai pus o întrebare, toată lumea poate răspunde la ea, iar cap de dudă...
Tarancuta n-are rost ceea ce mi-a scris el . N-am nevoie de parerea ta sau al altcuiva si pastreaza-ti cuvintele urate pentru tine pentru ca nu ma pun in gura cu astfel de oameni.
Așa îi mă-ta, pisi! Din moment ce ai cerut părerea, punând o întrebare, evident că nu vei primi numai răspunsuri care-ți plac și/sau te ajută. Și să știi că nu toți userii de pe TPU sunt aici pentru a ajuta pe toată lumea, așa că obișnuiește-te cu ideea dacă rămâi aici. Baftă!
Daca mai citesti intrebarea inca o data eu n-am cerut parerea nimanui draguta.Bun dupa ai citit poate vrei sa incetezi cu replicile tale de clasa a IV-a.
Кристина21 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: