"Sa nu credeti ca am venit sa aduc pacea pe pamânt. N-am venit sa aduc pacea, ci sabia" - Matei 10:34.
Cine n-are sabie, sa-si vânda haina si sa-si cumpere o sabie" - Luca 22:36
"Cât despre vrasmasii mei, care n-au vrut sa împaratesc eu peste ei, aduceti-i încoace, si taiati-i înaintea mea." - Luca 19:27.
Credeti ca am venit sa aduc pace pe pamant? Eu va spun: nu; ci mai degraba desbinare." - Luca 12:51.
- "Daca vine cineva la mine si nu uraste pe tatal sau, pe mama-sa, pe nevasta-sa, pe copiii sai, pe fratii sai, pe surorile sale, ba chiar însasi viata sa, nu poate fi ucenicul meu" - Luca 14:26.
Stai, nu da!
La intrebarile la care doar comentez la alte raspunsuri deja existente, e posibil sa nu -mi dau eu cu parerea...
Cand am zis "interzis" m-am referit la faptul ca prin intrebarea asta a atins coarda sensibila si ca poate credinciosii o considera blasfemie, mai stii?
Nu am nici o parere la aceasta intrebare.Nu-mi vin in minte exemple negative.
Dar poate tu sau altii cunoasteti mai bine istoria si exemplele...
Ba nu! El a salvat prostituate de la moarte si vindeca homosexualii cu blandete si maretia Sa!
TI as fi dat funda dar ai ajuns prea tarziu....bv apreciez poza se potriveste la fix!
Sincer, desi avea un dar divin, nu-i prea placea munca, parerea mea... Eu daca aveam harul vindecarii, ma faceam doctor, nu blogger.
Atunci e bine! mi-era teama ca vrei sa... strivesti corola de minuni a lumii...