| Buresbista123 a întrebat:

Vreau si exemple negative despre Isus?

Răspuns Câştigător
15 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Nu exista.

| Lizzu a răspuns:

laughing ai pus intrebarea interzisa.

| kira30 a răspuns (pentru Lizzu):

Si n-ai raspuns la intrebare. Vreau sa stiu ce crezi.Are parti negative?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rasism,el asemenea evreiilor din vremea sa ura persoanele non-evreiesti tratandu-le cu dispret, in rest nu prea apare calitati negative.

| RAY a răspuns:

"Sa nu credeti ca am venit sa aduc pacea pe pamânt. N-am venit sa aduc pacea, ci sabia" - Matei 10:34.

Cine n-are sabie, sa-si vânda haina si sa-si cumpere o sabie" - Luca 22:36
"Cât despre vrasmasii mei, care n-au vrut sa împaratesc eu peste ei, aduceti-i încoace, si taiati-i înaintea mea." - Luca 19:27.
Credeti ca am venit sa aduc pace pe pamant? Eu va spun: nu; ci mai degraba desbinare." - Luca 12:51.
- "Daca vine cineva la mine si nu uraste pe tatal sau, pe mama-sa, pe nevasta-sa, pe copiii sai, pe fratii sai, pe surorile sale, ba chiar însasi viata sa, nu poate fi ucenicul meu" - Luca 14:26.

| Lizzu a răspuns (pentru kira30):

Stai, nu da!hee hee
La intrebarile la care doar comentez la alte raspunsuri deja existente, e posibil sa nu -mi dau eu cu parerea...

Cand am zis "interzis" m-am referit la faptul ca prin intrebarea asta a atins coarda sensibila si ca poate credinciosii o considera blasfemie, mai stii?

Nu am nici o parere la aceasta intrebare.Nu-mi vin in minte exemple negative.
Dar poate tu sau altii cunoasteti mai bine istoria si exemplele...

| albaKiara a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba nu! El a salvat prostituate de la moarte si vindeca homosexualii cu blandete si maretia Sa!

| Scarbo a răspuns:

Sa demonstrat prin citate din biblie ca suferea de schizofrenie.

| Buresbista123 explică (pentru Scarbo):

TI as fi dat funda dar ai ajuns prea tarziu....bv apreciez poza se potriveste la fix!

| AtelierDeReparatUseriTPUdefecti a răspuns (pentru albaKiara):

Sincer, desi avea un dar divin, nu-i prea placea munca, parerea mea... Eu daca aveam harul vindecarii, ma faceam doctor, nu blogger.

| Kaℓi a răspuns:

De ce?

| Buresbista123 explică (pentru Kaℓi):

De kiki riki miki!

| Kaℓi a răspuns (pentru Buresbista123):

laughing
Atunci e bine!winking mi-era teama ca vrei sa... strivesti corola de minuni a lumii...

| danay72 a răspuns:

Nu vei gasi in Biblie exemple negative despre Isus, pentru ca a fost perfect.

| Danaberciu a răspuns:

Nu exista! In El nu exista nimic rau!