Simplu ma APERIE alternativa si prefer printre ingerasi cu aripi decat printre draci care sa ma chinuie
Sincer...ma sperie alternativa dar sunt sigura ca e frumos in rai si mi-ar placea dar altenativa chiar ma sperie rau adica vorbim aici de chinuri pe vecie ce naiba
Acum, pe bune, ţie unde ţi-ar plăcea să locuieşti : în Beverly Hills sau în Harlem?
Cum sa iti placa in rai daca nici macar nu stii cum e acolo. A murit careva si s-a intors ca sa ne spuna cum e ca sa stim?
Daca e unu care nu suporta penele si ajunge in rai ce face?
In iad e mai cald, in rai e sus si e frig
Cei care au deschis ochii stiu deja cum e "alternativa". Orbii o vor vedea mai tarziu.
Pe pamant incepe iadul (razboaie,ura,mandrie,fala,minciuna,dusmanie,neincredere,crime,violuri,singuratate, Iadul nu e"smoala" Iadul sunt acestea concentrate. Iadul e lipsa lui Dumnezei,Iadul e plin de copii pierduti, fugiti de "acasa" fugiti de langa "tatal".
Iadul e o concentrare a tot ce se intampla acum pe pamant banii fiind momeala.
Raiul? e greu sa stim cum va fi( e o concetrare a binelui, un loc greu de imaginat.
Pentru ca din IAD, e greu sa stii cum arata RAIUL. Aminteste-ti momentele cand ai fost copilas(foarte mic) aceea era o mica particica din rai.
Cine nu si-ar dori sa umble pe strazi de aur,sa fie fericit cu Dumnezeu,cu Isus,cu sfintii si cu ingerii? Vezi ca te delectezi privind o pictura frumoasa, facuta de maini omenesti, dar sa vezi cerul?
Pe ce te bazezi cân spui de chinuri pe vecie? Unde scrie aşa ceva? Dacă eşti creştină te vei baza pe Biblie. Dar eu nu am găsit nici unde în Biblie ceva despre existenţa vreunui loc al chinului veşnic. e logic că odată mort omul nu mai simte nimic. creierul nu mai funcţionează deci nu mai există acea persoană pur şi simplu nu mai simte nimic. Ideea de Iad a fost introdusă de religia catolică pentru a-i obliga pe oameni să fie supuşi Bisericii... pe timpul inchiziţiei. dar să fim serioşi. Isus este fiul lui Dumnezeu, şi în Biblie nu Isus nu pomeneşte despre existenţa acestui loc ''iad'' el vorbeşte doar despre distrugerea veşnică a celor răi. adică moartea. Aşadar fiţi buni şi nu veţi muri. Ascultaţi de Dumnezeu, şi împăcati-vă cu El.
cu respect
Domnul spune sa judecam toate lucrurile si sa luam ce este bun.
Ah... Deci in Biblie scrie ca poti arata cu degetu': asta-i in rai, asta mere in iad, asta se duce la masa... Okay. Mersi pentru lamurire.
Deci ai inteles, daca un crestin te judeca e un compliment un semn ca te iubeste
Ioan 3:16,, Pentru ca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea,ca a dat pe singurul Sau Fiu pentru ca, oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica,,.
Park1Suin întreabă:
paulacarry întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: