anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreti sa ajungeti in rai pentru ca v-ar placea acolo sau doar pentru ca va sperie alternativa?

Răspuns Câştigător
| TerosistJocker a răspuns:

Simplu ma APERIE alternativa si prefer printre ingerasi cu aripi decat printre draci care sa ma chinuie

28 răspunsuri:
| BlueStar12 a răspuns:

Sincer...ma sperie alternativa dar sunt sigura ca e frumos in rai si mi-ar placea dar altenativa chiar ma sperie rau adica vorbim aici de chinuri pe vecie ce naiba

| Arthur a răspuns:

Acum, pe bune, ţie unde ţi-ar plăcea să locuieşti : în Beverly Hills sau în Harlem?

| Spike189 a răspuns:

Cum sa iti placa in rai daca nici macar nu stii cum e acolo. A murit careva si s-a intors ca sa ne spuna cum e ca sa stim?laughing
Daca e unu care nu suporta penele si ajunge in rai ce face?laughing
In iad e mai cald, in rai e sus si e frig

| SaveTheNature a răspuns:

Cei care au deschis ochii stiu deja cum e "alternativa". Orbii o vor vedea mai tarziu.
Pe pamant incepe iadul (razboaie,ura,mandrie,fala,minciuna,dusmanie,neincredere,crime,violuri,singuratate, Iadul nu e"smoala" Iadul sunt acestea concentrate. Iadul e lipsa lui Dumnezei,Iadul e plin de copii pierduti, fugiti de "acasa" fugiti de langa "tatal".
Iadul e o concentrare a tot ce se intampla acum pe pamanthappy banii fiind momeala.
Raiul? e greu sa stim cum va fi( e o concetrare a binelui, un loc greu de imaginat.
Pentru ca din IAD, e greu sa stii cum arata RAIUL. Aminteste-ti momentele cand ai fost copilas(foarte mic) aceea era o mica particica din raihappy.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu noi sintem cei care vom hotari unde mergem.Mai este mult timp pina la "Dreapta Judecata"! Numai bine.

| EmaS a răspuns:

Cine nu si-ar dori sa umble pe strazi de aur,sa fie fericit cu Dumnezeu,cu Isus,cu sfintii si cu ingerii? Vezi ca te delectezi privind o pictura frumoasa, facuta de maini omenesti, dar sa vezi cerul?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

Si cu oamenii nu?

| 220V a răspuns (pentru EmaS):

Sa te plimbi pe strazi de aur ii o bucurie pentru tine? Esti o tampita care iubeste banii si nu se aude pe sine ce porcarii vorbeste si in plus indoctrinezi si copiii de pe acest site, ar trebui sa te spanzuri, ca traiesti degeaba

| EmaS a răspuns (pentru 220V):

De ce ti-e ciuda ca tu o sa arzi in iazul de foc si pucioasa, iar eu voi fi in rai cu Dumnezeu?

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu cei care fac voia Tatalui!

Esti atat de penibila incat un argument bun nu aduci niciodata. Singura ta scapare e sa termini cat mai repede de viata asta, ne-ai face bine noua.

Macar eu am un loc asigurat in rai.Si tu ai un loc, dar nu in rai. Pocaieste-te si intoarce-te la Dumnezeu.Eu aduc cea mai buna veste, a iertarii si a mantuirii.Dar tu nu vrei sa iei aminte.Pacat!

La care dumnezeu, exista asa ceva?

La Dumnezeu Creatorul care a dat pe Fiul Sau sa moara, El este jertfa de ispasire pentru intreaga omenire.

Si tu ar trebui jertfita, pentru binele celor din jurul tau

De ce, ca spui tu? Pentru ca esti vrasmasul lui Dumnezeu si al copiilor Sai?

Cum esti roaba lui dumnezeu, ma gandeam ca o sa ajungi si tu Fecioara Ema, deci nu mai sta, actioneaza!

| ursyca a răspuns (pentru BlueStar12):

Pe ce te bazezi cân spui de chinuri pe vecie? Unde scrie aşa ceva? Dacă eşti creştină te vei baza pe Biblie. Dar eu nu am găsit nici unde în Biblie ceva despre existenţa vreunui loc al chinului veşnic. e logic că odată mort omul nu mai simte nimic. creierul nu mai funcţionează deci nu mai există acea persoană pur şi simplu nu mai simte nimic. Ideea de Iad a fost introdusă de religia catolică pentru a-i obliga pe oameni să fie supuşi Bisericii... pe timpul inchiziţiei. dar să fim serioşi. Isus este fiul lui Dumnezeu, şi în Biblie nu Isus nu pomeneşte despre existenţa acestui loc ''iad'' el vorbeşte doar despre distrugerea veşnică a celor răi. adică moartea. Aşadar fiţi buni şi nu veţi muri. Ascultaţi de Dumnezeu, şi împăcati-vă cu El.
cu respect

| DrunkenRat a răspuns (pentru EmaS):

Cum asa? Sa judeci nu este un pacat?

| EmaS a răspuns (pentru DrunkenRat):

Domnul spune sa judecam toate lucrurile si sa luam ce este bun.

| DrunkenRat a răspuns (pentru EmaS):

Ah... Deci in Biblie scrie ca poti arata cu degetu': asta-i in rai, asta mere in iad, asta se duce la masa... Okay. Mersi pentru lamurire.

| EmaS a răspuns (pentru DrunkenRat):

Trebuie sa discernem binele de rau.Ca sa stii ce alegi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai decat in cusca aia inchis la caldura,si toate cele, ma bine liber in locul cu verdeata, unde nu este nici intristare, nici suspin.

| Vladuthz a răspuns (pentru EmaS):

Doamne, am promis ca nu ma mai iau de tine, dar nu ma pot abtine, tu esti prea proasta! Ar trebui as fii banata de pe siteul asta.

| Vladuthz a răspuns (pentru EmaS):

Strazi de aur sunt in rai? Asa e raiul? De unde stii? L-ai vazut sau asta zici tu? Asa e cu religia, fiecare inventeaza si adauga cate ceva.

| EvangelineDS a răspuns (pentru EmaS):

De unde sti tu ca ai loc asigurat in rai?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DrunkenRat):

Deci ai inteles, daca un crestin te judeca e un compliment un semn ca te iubeste

| EmaS a răspuns (pentru EvangelineDS):

Ioan 3:16,, Pentru ca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea,ca a dat pe singurul Sau Fiu pentru ca, oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica,,.

Întrebări similare